Hotel Nobillis Carpathian Residence, in satul Pestera din zona Bran-Moeciu

 

In satul Pestera din zona Bran - Moeciu, la o altitudine de 1200 m, hotelul  NOBILLIS CARPATHIAN RESIDENCE este amplasat  intr-o locatie mirifica, in inima muntilor Piatra Craiului. Este localizat la 180 km departare de Bucuresti, 8 km de Bran si aproximativ 9 km de Zarnesti. Drumul este usor accesibil, fiind asfaltat pana la poarta resedintei.

Locatia de 4 stele te cucereste indata ce-i treci pragul! Intr-o atmosfera de caldura, intimitate si bun gust, turistii pot petrece zile de neuitat. Iar proprietarii promit o experiență desăvârșită de vacanță, într-o reședință cu standarde înalte, integrată perfect în cultura locală: Punem suflet în tot ceea ce facem, pentru ca la Nobillis să te simți mereu ca “acasă”.

Apreciat de turisti si foarte bine cotat pe internet, cu 9.2 puncte, hotelul pune la dispozitie 2 apartamente “Deluxe” (capacitate 8 persoane) si 8 camere duble (capacitate 16 persoane).

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Camerele duble au fiecare o suprafață de 30 mp iar apartamentele cate 50 mp. Toate sunt dotate cu televizor LCD, minibar, telefon, acces la internet, paturi suplimentare disponibile la cerere. Indiferent de camera aleasa, toate ofera vedere înspre munții Bucegi, precum și asupra întregii zone Peștera-Moieciu.

Atenția la detalii este vizibila în toate interioarele resedintei: ornamentele obiectelor de mobilier, decoratiuni, tablouri mari, culori calde și motive florale, piese de mobilier unice, special concepute, picturi murale autentice.

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

La Nobillis este special și restaurantul, cu vedere spre Munții Bucegi. Aici se pregatesc mancaruri atat din bucataria internationala, cat si din cea traditionala, cu ingrediente naturale si proaspete, procurate din zona. Turistilor cazati li se ofera un mic dejun bogat si variat.

Se pot organiza si diverse alte evenimente speciale: nunti, botezuri, petreceri aniversare, cine romantice.

Iata si lista completa de facilitati puse la dispozitie: sala de ședințe, lounge-ul de la parter cu șemineu, acces la 2 saune (una clasica finlandeza si una tip baie turceasca), internet wi-fi, parcare supravegheata, biliard si tenis de masa, colectie de filme si carti, loc de joaca pentru copii (atat in interior cat si in exterior).

La cerere, contra-cost, se pot organiza si diferite activitati outdoor (tir cu arcul, mountain-biking in zona Peștera-Măgura-Șirnea, drumetii in Parcul National Piatra Craiului - cu ghid autorizat).

Acesta este link-ul unde puteti verifica disponibilitatea de cazare

Atractii pe o raza de 50 km:

Peștera Liliecilor: situată chiar în satul Peștera; are statut de monument natural național și se înscrie în zona specială de protecție a Parcului Piatra Craiului.

Cheile Zarnestiului (cunoscute popular si Prapastiile Zarnestiului)

Cheile Dâmbovicioarei: sunt un adevărat spectacol al naturii, cu stânci înalte de o parte și de alta a drumului. În chei veti întâlni și Peștera Dâmbovicioarei

Castelul Bran

Dino Parc Rasnov

Cetatea Rasnovului 

 Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

Foto: nobillis.ro