PASTEL CHALET, la 50 de km de Brasov

 

Pentru cei care prefera o alternativa la tot mai inghesuita Valea Prahovei, o evadare din aglomeratie si o vacanta relaxanta in mijlocul naturii, am descoperit un complex de 3 cabane incantatoare, reunite sub numele de PASTEL CHALET.

Locatia este intr-o zona superba: Vama Buzaului - Muntii Ciucasului. Mai precis, Pastel Chalet este situata intr-un loc retras, fara case in vecinatate, pe drumul dinspre Brasov spre localitatea Vama Buzaului - Dalghiu, pe un drum pietruit de padure (accesibil insa).

REZERVARI AICI

Romantic, Charm si Cozy, cele 3 cabane ale complexului, sunt compartimentate fiecare cu 5 camere, denumite inspirat si atractiv: Camera Frunzelor, Borangic, Camera Viselor, Martisor, Miere, Cafea cu Lapte, Apa de izvor, Gentiana, Camera Macilor, Ciocolata cu Capsune etc.

Fiecare camera are un design unic si elemente decorative de inspiratie traditionala, mobilier din lemn masiv pictat manual, asternuturi moi de bumbac.

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Turistii au la dispozitie si un restaurant amenajat in stil romantic, cald si primitor, cu fete de masa dantelate si vesela eleganta. Aici se pot savura preparate delicioase din bucataria traditionala romaneasca dar si din cea internationala, atent preparate de catre un maestru bucatar. Se folosesc cu precadere ingrediente organice din gradina si ferma proprie.

REZERVARI AICI

Proprietarii organizeaza frecvent drumetii pe trasee montane – cu ghid, plimbari cu carute sau sanii trase de cai,  foc de tabara, picnic in natura, vizita la stana cu degustare de bulz, pastrama si palinca.

De precizat si faptul ca locatia este primitoare si pentru copii, de altfel se organizeaza aici multe activitati cu si pentru copii, tabere de creatie sau distractie si drumetii.

Atractii pe o raza de 50 km:

 Rezervatia Valea Zimbrilor (la 10 km); Cascada Urlatoarele din Vama BuzauluiCetatea Fortificata din Prejmer (38 de km); 

Cetatea Frotificata din Harman (45 de km); Orasul Brasov la 50 de km

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: pastelchalet.ro

pagina de facebook Pastel Chalet