4 apartamente de oaspeti, in centrul vechi al orasului Brasov

 

CASA VECHE din Brasov

este, de fapt, un ansamblu de 4 apartamente situate in aceeasi incinta, foarte aproape de centrul istoric, la doar 300 m distanta de Piata Sfatului. Suntem la 3 minute distanta de celebra Strada Sforii, intr-o zona preferata de multi turisti, pentru ca aici sunt grupate cele mai multe atractii din partea veche a orasului.  

Pe internet sunt peste 250 de review-uri de la turistii care s-au cazat aici iar nota generala este apreciativa si scorul obtinut a ajuns la 9,7 puncte.

Stilul amenajarilor interioare este aristocratic, plin de rafinament, cu mobilier din lemn masiv, textile de calitate, detalii surpinzatoare, obiecte vechi reconditionate.

Amestecam putin pozele, cate una din fiecare apartament, ca sa va faceti o prima impresie, dupa care le vom lua pe rand.

REZERVARI AICI

In ansamblu, avem la dispozitie cam tot ce-i necesar la casa omului 🙂 : bucatarie sau chicineta complet utilate - cu frigider, cuptor si plita, masina de cafea, cuptor cu microunde, ustensile de tot felul; bai proprii cu textile de calitate si articole cosmetice, TV, wi-fi gratuit in fiecare locatie, intrari separate pentru fiecare unitate. Contra cost, exista posibilitatea transferului de la si spre aeroport. Fiind o locatie gen self service, nu se ofera mic dejun si nici servicii de restaurant.

La finalul articolului vom pune un filmulet care va va dezvalui realitatea si foarte, foarte multe detalii.

Dar sa incepem!...nu inainte de a va lasa link unde puteti face rezervari la aceasta proprietate.

APARTAMENT CU VEDERE LA GRADINA

50 mp, vedere la gradina si la munti, living cu canapea si fotolii, pat matrimonial, intrare privata

REZERVARI AICI

APARTAMENT CU 1 DORMITOR

50 mp, pat matrimonial, loc de relaxare

REZERVARI AICI

APARTAMENT LA PARTER

50 mp, pat matrimonial extra large, bucatarie cu loc de luat masa

REZERVARI AICI

APARTAMENT CU 1 DORMITOR SI BALCON

 50 mp, pat matrimonial, balcon, chicineta si living cu loc de relaxare

REZERVARI AICI

Sunt foarte multe de vizitat in Brasov, o lista interminabila; noi va sugeram un text cu 6 lucruri mai putin cunoscute despre Brasov 🙂

Si acum, filmuletul promis!

 

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: www.casaveche68.ro