Alfinio Villa – cazare in Sinaia

 

Alfinio Villa din Sinaia

 are 3 suite spatioase, cu peste 40 mp, care se pot inchiria individual; cu pat matrimonial, zona de living si chicineta; doua dintre ele au canapea extensibila.  

Este in centrul istoric al statiunii, intr-un loc impadurit, aproape de Castelul Peles, Manastirea Sinaia, la 5 minute cu masina de telegondola si in apropierea traseelor montane.

Aeroportul International Henri Coanda Otopeni- Bucuresti este la 110 km, iar cel de la Sibiu la 200 km.

Toti cei care au fost gazduiti aici au dat note de 10 in review-uri pe net: pentru marimea camerelor si confortul oferit, pentru designul modern dar si pentru arhitectura vilei, pentru amplasarea in zona linistita si impadurita, pentru gazde ospitaliere si saritoare.  

REZERVARI AICI

Va aratam fiecare camera in parte si incepem cu "Suita 1"

Are 40 mp, se afla la parter, are terasa cu vedere la munte si poate gazdui doi adulti si un copil. Discutati cu proprietarul si credem ca merg si doi copii pe canapeaua extensibila.

REZERVARI AICI

Toate camerele au chicineta cu frigider, cuptor cu microunde, cafetiera, tacamuri si vesela, lavoar. Baie proprie, cosmetice de baie, prosoape si uscator de par. Internet wireless si parcare, ambele gratuite.

"Suita 2"

Situata la etajul 1, are 42 mp, balcon cu vedere la munte, nu are canapea extensibila, deci este potrivita pentru doua persoane.

REZERVARI AICI

Pe langa atractiile din Sinaia - Castelul Peles si Pelisor, muzee si manastiri, ski, plimbari pe trasee montane, putem pleca in excursii in Busteni, Predeal si Brasov. Putem vizita Babele, Sfinxul si Pestera Damboviciara. Putem ajunge la Dino Parc si Castelul Bran. 

"Suita 3"

Este la etajul 2, are 42 mp, balcon cu vedere la munte. Are canapea extensibila, asa ca poate gazdui doi adulti si maxim 2 copii.

Sa vedem atuurile de la My Alfinio Villa: amplasarea intr-o zona impadurita si totusi aproape de centru; arhitectura frumoasa, camere spatioase si luminoase, gazde saritoare, media foarte mare a notelor din review-uri de pe net. Si nu in ultimul rand, aceasta vila se afla in Sinaia, una dintre cele mai frumoase statiuni din Romania.

Daca va place propunerea noastra de cazare, va lasam un link aici

 

Yozi.ro Va doreste vacanta frumoasa!

foto: www.alfinio.ro