Amando Bucharest

 

La 800 de metri de Gradina Cismigiu din Bucuresti, foarte aproape de Biserica Stavropoleos, un apartament placut si primitor, cu mobilier din lemn masiv, tonuri cromatice calde si facilitati multiple.

Amando Bucharest

Localizarea este perfecta pentru cei ce vor sa ia la pas Centrul Vechi si toata zona adiacenta: 300 de metri pana la Caru’ cu Bere si Universitate, Teatrul Oden in 200 m si cam 500 pana la Teatrul National. Se ajunge intr-o plimbare de cateva minute  si la Palatul Parlamentului sau Palatul Regal si la Ateneu. Ca sa nu mai punem la socoteala ca in cativa pasi de apartament este  zona pietonala cu multe cluburi, restaurante si baruri.

35 de metri patrati, o camera cu pat dublu, TV LCD, baie cu prosoape, uscator de par si cosmetice incluse; aer conditionat; seif pentru acte si laptop, facilitati de calcat; chicineta complet utilata - incalzitor, masina de cafea, cuptor cu microunde, plita electrica, prajitor de paine, frigider.

Wi fi gratuit, parcare stradala; contra cost, se poate asigura transfer de la si spre aeroport (cel mai aproape este cel International Henri Coanda, in 15 km). In acelasi timp, in proximitate sunt statii de autobuz si metrou, ceea ce face facil transferul catre alte zone ale orasului.

Amando este un apartament micut si cochet, decorat chic, foarte curat, gazdele sunt amabile si disponibile, toate acestea sunt premise perfecte pentru o sedere placuta in centrul Bucurestiului!

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: amando-bucharest.business.site