Amfiteatrul Transilvania – resort in Moieciu

 

Amfiteatrul Transilvania este cu totul altceva decat o pensiune obisnuita sau un hotel, este mai degraba un resort rural, unde natura neintinata si uimitoare intalneste luxul modern. Locatia este cumva izolata de "turismul de masa" si de aceea este superba si fantastica in acelasi timp.

Situat la 10 km de Moieciu de Sus si la aproximativ 60 de minute de mers cu masina de orasul Brasov, acest complex ecologic este amenajat pe un domeniu de 100 ha. Locatia este evaluata la superlativ pe internet, avand un calificativ de 9,5 puncte.

REZERVARI AICI

Căsuțele sunt puse pe vârf de munte si înconjurate de crestele Bucegilor si Piatra Craiului. Ele sunt, de fapt, cladiri vechi de aproximativ 200 de ani, unde in trecut se depozita fanul. Acum sunt restaurate si interesant renovate de catre proprietari.

REZERVARI AICI

Camerele nu sunt extrem de spatioase dar atent amenajate, cu dotari uzuale (gen articole de baie, prosoape, uscator de par, papuci de casa, minibar etc). Mobilierul este functional, fabricat din lemn sau alte materiale naturale; pana si zugraveala de pe pereti este realizata artizanal, din plante si frunze.

REZERVARI AICI

Insa cei care trec pragul acestor casute trebuie sa stie ca nu vor beneficia de conditii de lux, ci mai degraba de un refugiu frumos si ingrijit, in mijlocul naturii. Este un loc care merita vizitat atunci cand iti propui sa-ti oferi un moment de intimitate cu tine sau sa gusti din savoarea traiului primordial.

REZERVARI AICI

In incinta complexului exista si o ferma de cai, o ferma de capre si o gradina de legume, aceasta fiind principala sursa de produse proaspete folosita pentru prepararea bucatelor in cadrul proprietatii. Există şi opţiuni pentru oaspeţii vegani sau vegetarieni. Se pot degusta: sevă de mesteacăn, vin de casă, ceaiuri de plante şi fructe, precum şi băuturi alcoolice tradiţionale din fructe.

Proprietarii pot organiza si o serie de activităţi pentru oaspeţi:  echitaţie, cursuri de supravieţuire şi programe de detoxifiere. Copiii au la dispoziţie un loc de joacă unde îşi pot petrece timpul în mijlocul naturii.

E bine de precizat ca drumul pana acolo este destul de dificil, mai ales daca nu detii o masina puternica. Insa turistii pot apela la proprietari sa-i preia din Moieciu.

Atractii pe o raza de 70 km: Castelul Bran; Wolf Park Adventure; Fun Park Kalinderu; Dino Parc Rasnov

Poiana Brasov la 30 de km; Cheile Dambovicioarei; partii de ski: Kalinderu, Valea Dorului Ski Chairlift, Valea Soarelui

Pentru mai multe detalii si verificarea disponibilitatii, ii gasiti aici: Amfiteatrul Transilvania.

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: amfiteatrul.ro