Amfiteatrul Transilvania – resort in Moieciu

 

Amfiteatrul Transilvania este cu totul altceva decat o pensiune obisnuita sau un hotel, este mai degraba un resort rural, unde natura neintinata si uimitoare intalneste luxul modern.

Locatia este cumva izolata de "turismul de masa" si de aceea este superba si fantastica in acelasi timp.

Situat la 10 km de Moieciu de Sus si la aproximativ 60 de minute de mers cu masina de orasul Brasov, acest complex ecologic este amenajat pe un domeniu de 100 ha.

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Căsuțele sunt puse pe vârf de munte si înconjurate de crestele Bucegilor si Piatra Craiului. Sunt, de fapt, cladiri vechi de aproximativ 200 de ani, unde in trecut se depozita fanul. Acum sunt restaurate si interesant renovate de catre proprietari.

REZERVARI AICI

Camerele sunt in diverse variante: duble simple si superioare, duble deluxe si apartamente.  

Atent amenajate, cu dotari uzuale (articole de baie, prosoape, uscator de par, papuci de casa, minibar, acces gratuit la internet wi fi). Mobilierul este fabricat din lemn sau alte materiale naturale; zugraveala de pe pereti este realizata artizanal, din plante si frunze.

REZERVARI AICI

Cei care trec pragul acestor casute vor beneficia de un refugiu frumos si ingrijit, in mijlocul naturii. Un loc care merita vizitat atunci cand iti propui sa-ti oferi un moment de intimitate sau sa gusti din savoarea traiului primordial.

REZERVARI AICI

In incinta complexului exista si o ferma de cai, o ferma de capre si o gradina de legume, aceasta fiind principala sursa de produse proaspete folosita pentru prepararea bucatelor in restaurantul din cadrul proprietatii. Meniurile se pot adapta pentru diverse tipuri de diete. La degustare sunt oferite tot felul de produse naturale si traditionale: ceaiuri de plante şi fructe, sevă de mesteacăn, vin de casa si alte băuturi alcoolice tradiţionale din fructe.

Se organizeaza frecvent activităţi pentru oaspeţi: echitaţie, cursuri de supravieţuire şi programe de detoxifiere.

Copiii au la dispoziţie loc de joacă in exterior.

E bine de precizat ca drumul pana la destinatie este un pic anevoios, dar cu grija se poate ajunge si cu masina mica. Turistii pot apela si la proprietari, sa-i preia din Moieciu, mai ales daca este iarna sau ploua si e mult mai utila o masina 4x4.

Este si o zona in care nu va veti plictisi, sunt multe de vizitat: Castelul Bran; Wolf Park Adventure; Fun Park Kalinderu; Dino Parc Rasnov; Cheile Dambovicioarei

Poiana Brasov la 30 de km. 

E destul de greu sa cuprinzi in cuvinte frumusetea acestui loc! Unii il considera, pe buna dreptate, un loc magic, unde parca atingi cerul iar acesta coboara lin spre tine, sa te inunde cu liniste si energie buna.

Merita sa ajungeti la Amfiteatrul Transilvania si de aceea noi il inscriem cu toata increderea in galeria yozi.ro cu cele mai frumoase locuri de cazare din Romania!

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: amfiteatrul.ro