Apartament Art in centrul Clujului

 

Ce-ar fi sa puteti innopta sau sa petreceti chiar mai multe zile intr-un apartament ca o galerie de arta? Cu tot felul de exponate si lucrari de arta, picturi, sculpturi pe care sa le puteti admira in voie si, daca va atasati de vreun obiect, sa-l si puteti achizitiona la plecare? Asta, in timp ce va petreceti vacanta, intr-un apartament cu adevarat spectaculos, ingenious si plin de culoare…

Am gasit asa ceva, in centrul Clujului, la aproximativ 700 m distanta de centrul vechi, dar la un pas de parcul Cetatuia:

APARTAMENT ART CLUJ

Lasam cateva imagini sa curga si pe urma venim si cu mici detalii

REZERVARI AICI

Bun! Ca sa lamurim: acest apartament ofera cazare in sistem self catering; are toate facilitatile unui hotel, insa te face sa te simti ca acasa! Asta dupa ce te dezmeticesti din admirat si studiat toate  obiectele si traznaile care-ti ies in fata ochiului, oriunde te intorci: noptiera este un scaun de tramvai, masa de la bucatarie este un banc de lucru de tamplar, sifonierul este un vechi fiset de magazioner, in living atarna din tavan un leagan - atractia principala a locatiei!

 

REZERVARI AICI

Pentru confort, sunt puse la dispozitie conditii “ca acasa”: chicineta complet utilata, 2 dormitoare - fiecare cu baie proprie cu dus si articole cosmetice, masina de spalat, fier de calcat, uscator de par, zona de relaxare, zona de luat masa, expressor, ceai si cafea la dispozitie, wi-fi gratuit si parcare la dispozitia turistilor. Toate acestea intr-un decor ce impleteste armonios design-ul industrial cu motive vintage si taranesti.

Asadar, daca doriti o experienta inedita, unica, intr-un loc  pe care cu greu il poti uita sau confunda, credem ca aceasta este o locatie potrivita! In plus, amplasamentul este ofertant: la 10 minute in plimbare, de centrul vechi al Clujului; pe o raza de 1 km avem: Muzeul National de Istorie a Transilvaniei, Piata Muzeului,  Opera, Biserica Franciscana, Muzeul Etnografic, Muzeul de Arta, Palatul Banffy; si nu foarte departe, cam la 1.2 km…Cluj Arena, unde se intampla tot felul si cele mai importante si ample evenimente din oras!

Aici puteti rezerva, daca sunteti hotarati sa alegeti aceasta varianta de cazare.

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: facebook