2 suite intr-o gradina incantatoare, in centrul Timisoarei

 

Pe o strada linistita din vecinatatea cartierului istoric Fabric din Timisoara, am descoperit o locatie incantatoare: o casa cu o gradina imensa, adevarata lectie de arhitectura si bun gust, o afacere de familie in care s-a investit in primul rand suflet; iar acest lucru se vede peste tot unde intorci privirea si este reflectat in toate review-urile lasate pe internet de turistii care s-au cazat aici; scorul adunat este Exceptional - 9,7 puncte!

Va prezentam GARDEN HOUSE - o alternativa eleganta si primitoare, pentru orice timp de turism: family, de afaceri sau simplu tranzit.

REZERVARI AICI

Din strada intram direct intr-o oaza de verdeata si flori, o gradina imensa unde nu ai vrea decat sa te tolanesti la umbra unui copac, sa rasfoiesti o carte buna sau sa asculti freamatul naturii. Este totul atat de linistit si intim, incat parca timpul sta in loc.

REZERVARI AICI

Proprietarul, un tanar arhitect, a reamenajat una dintre cele 2 cladiri aflate in incinta. Dintr-o constructie veche si aparent nesemnificativa, s-a reusit o recompartimentare atata de eficienta, incat astazi gasim aici 2 apartamente-studio ce se pot inchiria individual, in regim hotelier.

Designul abordat este scandinav, minimalist, modern, culorile sunt calde, incintele sunt foarte vitrate si astfel lumina patrunde generos.

Fiecare studio este amenajat in stil diferit, dar ambele cu foarte mult bun gust, mobilier de calitate facut pe comanda si dotari moderne (pe care nu le vom mai relua in prezentarea nostra, sunt valabile peste tot): bai proprii cu articole cosmetice, prosoape, si papuci, TV, internet wireless, mini-bucatarie cu absolut toate cele necesare, aer conditionat, masina de spalat, zona de luat masa.

Sa le luam pe rand, ca sa intelegeti mai bine cum arata totul si, daca doriti sa ajungeti aici, sa stiti pentru ce optati. Iata si un link unde puteti verifica rezervarile

Studio cu vedere la gradina

31 mp, intrare privata, localizat in totalitate la parter. Cuprinde o camera de zi/dormitor + bucatarie si loc de luat masa + baie. Design minimalist cu accente de culoare, mobilier desenat de arhitecti si manufacturat in ateliere speciale. Peretii din lemn au fost transformati in spatii de depozitare, nu exista usi separatoare, tocmai pentru a crea senzatia de spatiu.

REZERVARI AICI

Apartament

35 mp, amenajat intr-un stil tineresc; atragator prin ingeniozitatea cu care a fost gandit spatiul de living - transformabil in dormitor. Practic, aici este montata o platforma din lemn de pin, care asigura confort pe timp de zi, loc de joaca, de sueta, iar seara se transforma intr-un imens pat.

REZERVARI AICI

Va spuneam la inceput ca ne aflam in vecinatatea cartierului Fabric din Timisoara.  Acesta este unul dintre cele 3 cartiere istorice ale orasului iar numele i-a fost atribuit de la nenumaratele manufacturi, ateliere mestesugaresti si multele bresle infiintate aici.
La maxim 2 km distanta se afla foarte multe atractii turistice ale orasului de pe Bega: Parcul Regina Maria, Podul Decebal, foarte multe cladiri-monument, Casa Arhiducelui - cladirea cu cea mai frumoasa poveste din oraşul de pe Bega; cititi aici),  Sinagoga Nouă din Fabric, Biserica Catolică Millennium.

Pentru cei ce vin de departe, mentionam ca Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara este la doar 8 km distanta.

Sunt multe de vazut si facut in Timisoara, lasam aici link catre un articol despre cateva obiective turistice din oras si aici un articol foarte bine documentat, despre cafenele, pub-uri si bistro-uri ce chiar merita “vizitate” 🙂

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: Garden House facebook page