Apartamente de lux in regim hotelier, in Cluj

Daca sunteti un simplu turist sau aveti o deplasare de afaceri, merita sa incercati o alternativa la varianta clasica de cazare: apartamente ce se inchiriaza in regim hotelier.

Noi am descoperit un ansamblu de 12 locuinte grupate sub titulatura de CLUJ APARTMENTS. Toate sunt amplasate in centrul istoric al orasului, in imobile vechi, restaurate. Toate atractiile turistice si cladirile importante, zona pietonala, artera principala de shopping sunt la un pas de locatiile Cluj Apartments.

Apartamentele sunt amenajate in armonie cu cladirile in care sunt amplasate, iar designul este o imbinare perfecta intre retro si modern.  De mentionat ca pentru cazari ce depasesc 7 nopti, se aplica discount-uri.

Noi va prezentam mai jos o selectie, ca sa va faceti o idee.

GARDEN APARTMENT

Situat ultracentral, vizavi de Universitatea Babes-Bolyai, intr-o cladire monument istoric din secolul 19; are suprafata de 90 mp: living, 2 dormitoare, zona de luat masa, bucatarie, baie si o terasa generoasa. Facilitati: bucatarie complet utilata, articole de baie gratuite, lenjerie si prosoape de calitate, fier si masa de calcat, masina de spalat rufe + detergenti; TV LCD, wi fi, ceai si cafea la dispozitie, parcare gratuita in curtea cladirii.

PROVENCE APARTMENT

2 camere situate central, cu o arhitectura interesanta, cu pereti boltiti si caramida aparenta, inspirand o atmosfera de Provence.

72 de mp: living cu bucatarie open space, 1 dormitor matrimonial spatios, inca un dormitor mai micut si o baie.

Facilitati: bucatarie complet utilata, articole de baie gratuite, lenjerie si prosoape de calitate, fier si masa de calcat, masina de spalat rufe + detergenti; TV LCD, wi fi, ceai si cafea la dispozitie, parcare gratuita in curtea cladirii.

INDUSTRIAL LOFT

85 de mp situati intr-o fosta fabrica din centrul orasului, cu un design industrial modern, cu mobilier din lemn masiv si metal. Compartimentarea este placuta: living cu bucatarie deschisa la parter, 1 dormitor matrimonial si mezzanin open space, cu o zona de relaxare, cu canapele extensibile.

Facilitati: bucatarie complet utilata, articole de baie gratuite, lenjerie si prosoape de calitate, masina de spalat rufe + detergenti; TV LCD, wi fi, ceai si cafea la dispozitie.

GARDEN STUDIO

Situat pe una dintre cele mai frumoase strazi din Cluj, in acelasi imobil cu Garden Apartment, vizavi de Universitatea Babes-Bolyai. Este un studio relativ micut, de 36 mp, care poate gazdui 2-3 persoane. Este compus din living cu bucatarie deschisa, micuta, 1 dormitor , o baie si terasa ce da spre gradina.

Facilitati: bucatarie complet utilata, articole de baie gratuite, lenjerie si prosoape de calitate, uscator de par, TV LCD, wi fi, ceai si cafea la dispozitie.

 

RETRO APARTMENTS

Amplasat intr-o cladire istorica de pe cea mai importanta artera de shopping si zona pietonala din Cluj, evident in centru.

62 de mp sunt amenajati in stilul anilor ’50, cu mobilier si decoratiuni specifice perioadei respective. Facilitatile sunt, insa, adaptate epocii moderne: bucatarie complet utilata, articole de baie gratuite, lenjerie si prosoape de calitate, masina de spalat rufe + detergenti; TV LCD, wi fi, ceai si cafea la dispozitie.

Compartimentarea este generoasa: living cu zona de luat masa, bucatarie open space, 1 dormitor matrimonial, antreu, dressing si baie.

Speram ca v-ati facut o idee despre acest tip de cazare din inima Clujului. Merita sa parcurgeti si review-urile de pe internet iar daca doriti sa verificati disponibilitatea, lasam aici un link. 

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: clujapartments.ro