Arome22

 

Unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Eforie Sud, cu siguranta! Un loc deosebit, un concept ce integreaza cazare, mancare si arta. Gazdele sunt deosebite, chiar proprietarii locului ce le-a devenit casa si suflet cu mai bine de 15 ani in urma.   

Proiectul insa nu are mai mult de 5 ani vechime si atrage ca un magnet, an de an, pe cei ce doresc un loc linistit, curat, plin de armonie, cu mancare buna, departe de forfota si decibelii ce inunda litoralul romanesc.

Arome22

9 camere duble, 2 suite si un apartament.

Curte minunata, cu multe locuri de relaxare boho-chic, piscina si pool bar, terasa unde se poate lua masa.

Jacuzzi sus, pe cladire, de unde apusul este magnific!

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Nu sunt multe de spus despre facilitatile pe care le ofera acest loc: articole cosmetice, textile de calitate, camere cu aer conditionat, tv cu ecran plat, acces gratuit la internet, locuri de parcare.

Un restaurant cu preparate locale, absolut delicioase.

Sa nu va mirati daca, in timpul sederii acolo, veti putea admira opere de arta, adesea sunt expuse lucrari ale unor artisti locali. In plus, intreaga locatie este plina cu obiecte achizitionate de prin targuri de antichitati, toate dand o aroma aparte locului.

Arome22 este idilic, plin de viata si oameni frumosi, este un loc unde, daca apucati sa mergeti, veti dori sa reveniti negresit!

REZERVARI AICI

Va dam si un pont: proprietarii au creat si una dintre cele mai frumoase plaje care exista la noi, cea mai “instagramabila”, asa cum le place unora sa o numeasca si care se afla la aproximativ 5 km distanta. Un loc la fel de surprinzator, o fasie de nisip frumos amenajata, cu beach-bar, unde pana si marea tinde sa aiba alta culoare, valurile alt susur… clar! o iei razna de atata frumusete si liniste! Asadar, intrebati gazdele despre plaja lor minune!

Cat despre Arome22, este un loc unde va incurajam sa mergeti! Atmosfera, mancare buna, gazde foarte disponibile si prietenoase, toate intregesc un concept deosebit, cladit cu sufletul!

REZERVARI AICI

Este cu adevarat o oaza in Eforie. Mai e mult pana vom putea spune din tot sufletul ca “statiunea s-a schimbat”, insa pas cu pas, oameni ca cei care cladesc astfel de locuri, contribuie definitoriu la schimbarea litoralului romanesc si ne fac pe noi sa credem ca inca mai avem sanse..

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: paginile de facebook Arome 22; Cochilia