Art Poynar Downtown Luxury Apartment

 

Apartament mic si cochet, localizat in centrul orasului Oradea, chiar la intrarea pe strada pietonala si la 2-3 minute de Palatul Vulturul Negru.

Este foarte curat si amenajat ergonomic. Spatiul unitar, pe un singur nivel, include livingul si bucataria, baia si patul suspendat. 50 de metri patrati de confort, pretabili perfect pentru un cuplu. Insa si pentru o familie cu unul sau doi copii, pentru ca livingul are canapea extensibila.

O mica bucatarie cu totul la indemana - plita si cuptor, prajitor de paine, aparat de cafea, cana fierbator, ustensile si produse de curatat.

Baia cu articole cosmetice, prosoape si papuci.  TV cu ecran plat in living, wi fi, aer conditionat.  O mica zona de luat masa si balcon cu vedere spre oras. Parcarea este posibila intr-o zona din preajma si se pot percepe taxe locale.

Fiind un loc in plin centru, la intrarea in zona pietonala, in mai ptuin de 2 minute intalniti cafenele, baruri si restaurante, magazine.  Aeroportul International Oradea este la aprox. 5 km distanta

Art Poynar Downtown Luxury Apartment este o alegere foarte potrivita pentru un cuplu sau pentru un calator singur si merita inscris in galeria yozi.ro cu cele mai frumoase locuri de cazare din Romania.

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!