ATRA DOFTANA, pe malul Lacului Paltinu din Valea Doftanei

 

Locatia este mai putin cunoscuta si frecventata, la aproximativ 20 de km de Campina, in judetul Prahova. Ultima bucata de drum, cam 800 m, este mai dificil de parcurs, fiind vorba de un drum forestier. Dar odata ajunsi acolo, veti fi uimiti si cuceriti de zona, de constructie, de amenajari.  

REZERVARI AICI

Este numit, pe buna dreptate, un hotel-design, care a primit premiul Ordinului Arhitectilor din Romania. Sunt 8 camere elegante cu o capacitate maxima de circa 20 de persoane. Amenajarea lor  este simpla si moderna, fara prea multe decoratiuni; nu exista gresie sau faianta, totul este din lemn, granit sau marmura. Toate camerele au vedere directa spre lac.

REZERVARI AICI

Facilităţile de care dispune resortul mai includ: sauna si sala de fitness, intr-o zonă de wellness cu vedere panoramică spre lac, un restaurant-gourmet cu menu à la carte bazat pe produse organice, terasă exterioară acoperită, zonă special amenajata pentru barbeque, zonă de recreere pe marginea lacului, o suprafata de peste 3500 metri pătraţi, pentru desfăşurarea de activităţi în aer liber.

REZERVARI AICI

Desi nu este o locatie extrem de child-friendly, fiind preferata in special de catre cupluri sau corporatii, exista totusi si un spaţiu de joacă pentru copii.

Managerii complexului pot organiza, contra cost, multe activitati outdoor: caiac, echitatie, mountain bike, pescuit sportiv, drumetii, cursuri de olarit si de gatiti traditional, vizite la pastravarie in creierii muntilor sau la stana - pentru degustare de bulz, lapte si branza direct de la sursa.

REZERVARI AICI

Locatia este intr-o zona mai putin populata, departe de aglomeratie si zgomot, foarte potrivita pentru relaxare, pentru activitati de grup, corporate, tematice, ceremonii restranse.

Atractii in zona:

Rezervatia Glodeasa

Podu Cheii, cu stramtoarea in forma de cheie, prin care trece raul Doftana

Lacul si Barajul Paltinu

ATRA DOFTANA 

puteti verifica disponibilitatea de cazare aici

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: atradoftana.ro