Bike House din Brasov

 

In Brasov, pe Strada de Mijloc la numarul 141, intr-o casa veche de mai bine de 250 de ani…..

Cladirea a fost in intregime restaurata de doi tineri care s-au indragostit de ea si si-au dorit sa-i pastreze farmecul… iar astazi sunt aici 3 variante de cazare: 3 apartamente care mai de care mai frumos  si mai ingenios.  Mobilier pictat manual, felurite decoratiuni vesele si colorate, o atmosfera de liniste si relaxare:

BIKE HOUSE

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Sa le luam pe fiecare in parte:

Un apartament la mansarda, 80 mp, cu 2 dormitoare si living cu bucatarie open space, baie cu cosmetice si prosoape; lumina naturala ce inunda placut incaperile.

REZERVARI AICI

Studio-ul, un spatiu deschis pe un intreg etaj, 50 mp, cu living si chicineta despartite de dormitor printr-o biblioteca foarte frumoasa; baie privata cu cele necesare si o bucatarie complet utilata, unde puteti prepara micul dejun, o gustare…

REZERVARI AICI

Ultima varianta este Bike Loft. Un spatiu deschis, absolut de vis! 2 etaje, cu living, baie si bucatarie la parter si un dormitor superb la etaj. 

REZERVARI AICI

Oricare dintre variante ati alege, veti avea parte de tot confortul necesar, intr-o “casa departe de casa”; bucatariile sunt complet utilate, aveti wi-fi peste tot, carti si reviste de rasfoit, de la proprietari sugestii de primit, pe unde sa va plimbati si cum sa petreceti timpul cat mai placut, biciclete gratis la dispozitie!  

Iar daca parcurgeti review-urile de pe internet, veti remarca faptul ca majoritatea lauda amabilitatea gazdelor si prietenia cu care te intampina, faptul ca isi pun la dispozitie spatiul in care au locuit si toate lucrusoarele pe care le-au strans, cat sa creeze o atmosfera placuta, intima si astfel sa te simti acasa!

Biserica Neagra din Piata Sfatului este la 2,2 km; Strada Sforii la 2,4 km; in 7-8 km ajungeti la partiile de ski. Dino Park din Rasnov este  la 11 km departare iar Cetatea Fortificata de la Prejmer in aproximativ 18 km.

Va lasam si un link unde puteti verifica disponibilitatea de cazare, caci spatiul este foarte frumos si merita un popas, daca ajungeti prin Brasov.

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: bikehouse141.com

Vlad Dumitrescu