Briza de pe Dunare

 

In Orsova, chiar pe malul Dunarii, o pensiune foarte frumoasa, renovata recent, dupa proiectul unui celebru birou de arhitectura. Este un loc perfect de vacanta, un refugiu pe malul fluviului, cu deschidere spre un peisaj superb.

Piscina si ponton, terasa cu bucatarie de vara si gratar, 7 camere cu bai proprii, spatiu de zi cu bucatarie si loc de luat masa. Aceasta este, pe scurt, Pensiunea Briza, situata in cartierul Graţca, un loc linistit si potrivit pentru recreere, pescuit, drumetii si agrement nautic.

REZERVARI AICI

Va aratam cateva poze, dupa care revenim cu detalii.

Cele 7 camere se inchiriaza individual si sunt in diferite variante si suprafete: in toate cate un pat matrimonial, dar exista si o camera tripla (cu pat dublu si canapea extensibila) si una potrivita pentru familii cu copii (aceasta din urma are din dormitor, acces catre baie dar si catre o camera mai mica, special amenajata pentru un copil).

Textile din bumbac de calitate, prosoape, articole cosmetice, saltele confortabile, accesorii ce dau farmec incaperilor; televizoare, acces gratuit la internet, aer conditionat, baie de serviciu cu masina de spalat rufe.

REZERVARI AICI

La parter, bucataria comuna se deschide catre zona de luat masa; totul este accesibil pentru turistii cazati, care astfel se pot gospodari in voie.

Curtea este amenajata cu terasa unde se poate inclusiv servi masa; bucatarie de vara cu zona de gratar; piscina si sezlonguri. Ponton propriu, de unde se poate pleca in plimbare cu barca, spre punctele de interes ale zonei: Cazanele Dunarii, Tabula Traiana, Bustul lui Decebal, Manastirea Mraconia…

REZERVARI AICI

Nu putini sunt cei care deja au trecut pragul acestei pensiuni si au doar cuvinte de apreciere la adresa gazdelor amabile, dar si in privinta confortului si a curateniei exemplare; nu in ultimul rand, este o zona superba, peisaj de vis, liniste odihnitoare. Noi inscriem cu incredere Pensiunea Briza in lista noastra cu cele mai frumoase locuri de cazare din Romania!

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!