Bucharest Victoria Apartment

 

Suntem in plin centrul Bucurestiului, pe Calea Victoriei, unul dintre principalele bulevarde ale orasului. La 1 km este Palatul Regal, Ateneul Roman, Muzeul National de Asta. In alti 2 km se ajunge la Piata Universitatii si Teatrul National. Aeroportul international Henri Coanda se afla in mai putin de 15 km.

Va deschidem un apartament de 75 de mp: Bucharest Victoria Apartment

2 dormitoare - unul matrimonial si unul un pic mai micut, dar tot cu pat dublu. In plus, un living cu canapea extensibila, asta inseamna sa se pot acomoda pana la 6 persoane.

Decor in tonuri vesele, mobilier modern, baie cu cele necesare si o bucatarioara cu totul la indemana: cuptor cu microunde, plita, fierbator si cafetiera, prajitor de paine, frigider si masina de spalat.

Nu uitam de TV cu ecran plat, aer conditionat si wi fi gratuit.

Ne plac mult zonele gandite pentru relaxare, fie ca sunt coltisoare cu masuta si fotolii confortabile, fie blat inalt si doua scaune de bar, fie un pervaz unde puteti savura o cafea, privind spre forfota orasului. Totul este cald, atragator, comfortabil si la indemana.  In plus, intr-un pas de Bucharest Victoria Apartment este French Bakery, unde puteti ramane pentru micul dejun (contra cost) sau sa rasfoiti ziarul de dimineata, la o ceasca de cafea.

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!