Cabana Berg

 

Aproape de Cluj, cam 30 de km, in Satul Paltinei din comuna Somesu Rece, o aparitie moderna si surprinzatoare in varful unui deal:

Cabana Berg

Este o cabana ce surprinde prin arhitectura si designul tipic tarilor nordice, prin modul de imbinare a elementelor, prin ferestrele foarte vitrate, care permit o priveliste absolut deosebita.

REZERVARI AICI

Este o constructie din lemn, alcatuita din 2 corpuri, astfel incat spatiul de zi sa fie total separat de cel de odihna. 4 dormitoare matrimoniale cu bai proprii, bucatarie complet utilata (frigider, expressor, plita, prajitor de paine, ustensile) si spatiul de zi cu 2 canapele extensibile. Capacitatea maxima este de 10 persoane, se inchiriaza doar integral, pentru minim 2 nopti.

Loc de parcare, ciubar cu apa incalzita, acces la wi fi, zona de gratar.

REZERVARI AICI

 

Odata ajunsi aici, suntem convinsi ca nu va veti mai lasa dusi, de atata liniste si frumusete! Daca, insa, vreti sa va plimbati prin imprejurimi, sa stiti ca in aproximativ 16 km ajungeti la partiile de ski Baisoara si Buscat, precum si la Aquapark Floresti.

In 8 km este Lacul Somesul Cald, o zona cu multe case de vacanta si debarcadere. Iar dupa barajul cu acelasi nume, se ajunge pe o platforma de unde se vede intregul lac in toata maretia lui. Drumul spre localitatea Somesul Cald ofera posibilitatea sa cobori pe malul lacului, traversand cararile formate deja printre tufisuri si copaci.

REZERVARI AICI

Macar o data, trebuie sa ajungem la Cabana Berg! Sa traim senzatia unica din momentul in care privim maretia naturii prin ferestrele generoase ale camerelor, sa experimentam țiuitul urechilor intr-o mare de liniste, sa ne relaxam in ciubarul fierbinte, sa facem un foc strasnic in curte, sa simtim ca traim si ca toata lumea este a noastra!

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!