Cabana Bucin

 

In Muntii Gurghiu, la peste 1200 metri altitudine, pe un domeniu de 7.000 mp, o cabana veche de 100 de ani, reconsolidata si amenajata cu mult bun gust. Inconjurata de alte 4 casute incantatoare! Toate creeaza un cadru deosebit, adevarat colt de rai in natura; padure, helesteu si multa verdeata.

Cabana Bucin

Suntem in Pasul Bucin, la granita dintre judetele Mures si Harghita. 18 km pana la Praid si cam 30 pana in statiunea Sovata.

REZERVARI AICI

Cabana principala are 7 camere duble – in care au incaput si canapele extensibile; fiecare cu baie proprie si vedere catre gradina sau munte. Nu exista televizoare in camere, insa la parter este un living generos, frumos amenajat, cu locuri de relaxare in preajma semineului; tv.

REZERVARI AICI

Cele 4 casute care inconjoara cabana sunt absolut incantatoare! Gandite sa ofere cat mai multa intimitate, au bucatarie utilata pentru regim self-catering, baie proprie, lenjerii si prosoape, zona de gratar si ceaun.

Incalzirea se face pe baza de termosemineu ce incalzeste toata incinta si poate fi gestionat de catre oaspeti, fiecare dupa propriul plac.

Casutele au 27 mp fiecare si pot gazdui 4-6 persoane sau o familie numeroasa. Dormitor cu pat matrimonial sau twin, living cu canapea extensibila. Semineu, chicineta utilata, terasa privata mobilata corespunzator.

REZERVARI AICI

Pentru ca intregul domeniu este ofertant, spatiile comune sunt gandite sa ofere confort si relaxare dar si intimitate.

Exista helesteu, zona de joaca pentru copii si „Sauna Village” – un mini spa cu 4 tipuri diferite de sauna, 2 ciubare incalzite si o camera special amenajata pentru relaxare. Accesul se face pe baza de programare si este contra cost.

De retinut ca nu exista mic dejun sau variante de mancare, totul este in regim self-catering. Dar se poate comanda cu livrare la pensiune, din meniul bogat de la celebrul han Basa Fogado, aflat nu foarte departe.

REZERVARI AICI

Sunt si multe partii in proximitate: Bucin in mai putin de 1 km, partia Bogdan cam in 10 km si Havas – in 6 km.

Padurile sunt pline cu fructe, iata o varianta perfecta de distractie la cules!  

REZERVARI AICI

Cautam nenumarate motive sa pornim la drum! ? Cabana Bucin merita trecuta pe lista de prioritati in orice sezon! Vara pentru colindat peste tot in jur si pentru lenevit in soare, iarna pentru ski!

 Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: cabanabucin.ro; pagina de facebook Cabana Bucin