Madarasi Gyopár Panzió in judetul Harghita

 

Harghita Mădăraş este una dintre cele mai spectaculoase statiuni de ski și snowboard din Transilvania. Sunt 6 partii de ski de lungimi diferite si cu toate tipurile de dificultate, asadar pentru toate gusturile. Vara, zona abunda in trasee montane de luat la pas. 

Suntem între Odorheiul Secuiesc și Gheorghieni, la aproximativ 38 de km de Baile Tusnad si vreo 43 km fata de Sovata.

Varful cel mai inalt al muntelui Harghita este chiar Mădăraş (1801 m). Imaginati-va cum se vede orizontul de la aceasta altitudine, unde ne aflam si noi astazi…. caci ne-am oprit chiar pe partie, la

Madarasi Gyopár Panzió

REZERVARI AICI

O cabana de munte veche de peste 30  de ani, complet recompartimentata si modernizata, ofera astazi 4 apartamente absolut superbe: Ivo - pentru 6 persoane; Sugau - pentru 2 persoane, Varghis si Filio - pentru 4 persoane. Insa toate au un living cu canapea extensibila, unde lejer se mai pot caza alti 2 adulti sau copii.

REZERVARI AICI

Va invitam sa vizitati toate cele 3 apartamente; mentionam doar ca facilitatile sunt aceleasi pentru toate variantele: bai proprii, chicinete complet utilate, TV si wi-fi, living si loc de luat masa.

Apartamentul Sugau

living si 1 dormitor, vedere catre raul Sugau si catre partia de ski

REZERVARI AICI

Apartament Filio

living si 2 dormitoare; ofera o priveliste desprinsa din povesti, catre padure si valea paraului Filio

REZERVARI AICI

Apartament Varghis

living si 2 dormitoare si o panorama uimitoare catre valea vulcanica a Varghisului.

Varghisul este, de altfel, una dintre cele mai spectaculoase arii naturale din Transilvania; cu o multime de formatiuni sapate in calcar, versanti abrupti din care izvorasc paraie de munte, stanci si turnuri de calcar, doline, grohotisuri si pesteri, trasee turistice cu podeturi si zone marcate unde se pot admira exemplare deosebite din flora montana …dar si urme de ursi, in toata splendoarea lor 🙂

REZERVARI AICI

Apartament Ivo

62 mp; living cu bucatarie si 2 dormitoare

Pensiunea are la parter un bar unde puteti bea cafea si servi micul dejun tip bufet (neaparat sa precizati ca doriti acest lucru, atunci cand rezervati!); sau seara puteti savura un vin, dupa o partida strasnica de ski…

REZERVARI AICI

Va mai dam cateva detalii: se asigura serviciu zilnic de mesaj; la cerere se poate organiza transfer de la si catre aeroport - cel mai apropiat fiind in Targu  Mures, la 90 de km; tot la cerere, sunt acceptate animale de companie si se pot percepe taxe; exista depozit pentru echipamentul de ski; este posibila parcarea la pensiune.  

Si inca un lucru important: accesul catre partiile de ski din zona si catre pensiune se poate face cu masina 4x4, neaparat dotata corespunzator, pe timp de iarna.

REZERVARI AICI

Iata cam ce mai puteti face in zona, in special daca ajungeti vara:

In primul rand, in Comuna Izvoare, de care apartine pensiunea, exista Vadarspark - un parc de animale salbatice care traiesc in habitatul lor natural: cerbi lopatari si carpatini, porci mistreti, mufloni, caprioare; sub indrumarea unui ghid, puteti sa va aventurati si sa admirati animalele; sau puteti participa la degustari de produse din carne de vanat (detalii aici).  Exista si o ferma de cai islandezi tot in Izvoare; acestia sunt special antrenati sa mearga la pas sau in galop si pot fi alesi pentru vizite in imprejurimi (detalii aici).  

Puteti experimenta Mountencart, Segway de teren sau Big Air Bag - o perna de aer uriasa pe care puteti sari de la 60 m inaltime; (toate detaliile aici).   

Madarasi Gyopár Panzió

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: madarasi-gyopar.ro