Cabana Deac Luxury Chalet – in Vatra Dornei

Situata in Vatra Dornei, la cateva sute de metri de strada principala, deci cu acces foarte bun, cu o panorama incredibil de frumoasa asupra imprejurimilor, CABANA DEAC - Luxury Chalet ofera tot ce este nevoie pentru a petrece cateva zile relaxante: cazare confortabila cu conditii premium, acces la sauna, living potrivit pentru petreceri, terase generoase, internet wireless si cablu TV, servicii de catering la cerere, cafea si ceai din partea casei.

REZERVARI AICI

Ca variante de cazare, cabana contine 3 camere duble (una cu baie proprie, celelalte doua cu acces la baie comuna) si 2 apartamente. Se pot inchiria in regim individual sau se poate opta pentru intreaga locatie. Indiferent de varianta aleasa, se asigura zilnic serviciu de curatenie.

Cabana are un aspect masiv, fiind construita din barne de lemn, imbinate perfect cu sticla si piatra; practic, este un melanj impecabil intre naturaletea materialului de constructie si elementele de design modern.

Toate apartamentele au dormitoare confortabile si televizoare cu ecran plat, ferestre mari, bai proprii cu articole cosmetice gratuite.

Daca alegeti o camera cu semineu, in special in timpul iernii, credem ca nu va veti mai lasa dusi din cabana!! Mai ales ca aveti la dispozitie si o sauna finlandeza!

De altfel, cred ca e si timpul sa va lasam un link unde puteti face rezervari 

REZERVARI AICI

Fiecare camera si apartament poarta o amprenta diferita. De exemplu, Apartamentul Artist este decorat in stil renascentist, cu jocuri de lumini. Camera Stil abordeaza un stil modern in decoratiuni si are un mobilier de dormitor contemporan. Apartamentul Matrimonial este unul dintre cele mai rezervate! Avand semineu si instalatii de lumini, creaza o atmosfera romantica.

REZERVARI AICI

In exterior este amenajat spatiu de barbeque si o zona de distractie, cu un sah mare - atractia copiilor si nu numai! Contra cost, se poate incalzi si ciubarul din lemn, o alta atractie care face toti banii!

REZERVARI AICI

Vatra Dornei este o zona impanzita de obiective turistice: manastirile Bucovinei, parcul natural din centrul statiunii, centru de echitatie. Pe langa acestea, va puteti bucura de minunile naturii de pe traseele montane din muntii Calimani, Giumalau, Rarau sau Suhard. Rezervatia Naturala Cheile Zugrenilor este o atractie turistica foarte populara, la fel si Turbaria de la Poiana Stampei.

In timpul iernii, schiatul devine cel mai popular sport din zona datorita partiei Dealul Negru, aflata la 10 minute distanta de cabana. Vara, turistii prefera sa faca rafting pe raul Bistrita sau plimbari cu ATV-ul pe traseele montane. Vizitarea  izvoarelor termale si minerale sau plimbarile cu Mocanita de la Moldovita sunt, de asemenea, activitati ce merita luate in calcul.  

Fiind rezervata si de catre turistii straini, trebuie sa spunem ca cel mai apropiat aeroport este in Suceava, la 85 km distanta.

 

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

Foto: cabanadeac.ro