Cabana dintre vii, la 30 km de Sibiu

 

Am inceput cu aceasta poza, ca sa va imaginati putin zona.

Un imens teren cu podgorii, candva o unitate viticola apartinand statului roman. L-am descoperit in Apoldu de Sus, la 30 de km de Sibiu si  cam 22 km de Paltinis.

Aici se afla CABANA DINTRE VII - o casa generoasa de 290 mp, cu o capacitate maxima de 14 persoane si care se inchiriaza in intregime.   

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Cele 6 camere sunt placut mobilate si poarta numele unor soiuri de vin; asa ca, daca alegeti sa petreceti vacanta acolo, sa va ganditi ce vin preferati 🙂 Feteasca Neagra, Riesling, Feteasca  Alba,  Pinot Gris, Neuburger, Sauvignon Blanc.

Mobila este clasica, in culori placute. Toate au TV cu ecran plat si acces la 3 bai. Wi-fi gratuit este disponibil in intreaga locatie.

REZERVARI AICI

Bucatarie complet utilata.

Iar pe terasa este amenajata zona de barbeque si un foisor.

 

REZERVARI AICI

Va spuneam la inceput ca suntem la o distanta de 30 km de orasul Sibiu, asadar avem variante diverse de petrecut timpul. Iata si cateva atractii in apropiere: Cetatea Calnic, aflata in patrimoniul UNESCO (13 km); Partia de ski Trecatoarea Lupilor (17 km); Mai multe biserici fortificate: Miercurea Sibiului; Apoldu de Sus, Dobarca; Situl arheologic Miercurea Sibiului; Statiunea Paltinis (22 km)

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

Foto: cabanadintrevii.ro