Cabana in mijlocul unei paduri salbatice, langa Buzau

 

La 29 km de Buzau si 121 de km de Bucuresti

Cabana Izvoranu se afla intr-o poiana a unei paduri uriase si dese, drum de 11 km pana la primul sat. Am zice ca este pusa in inima plamanului naturii. 

Pana intram in camere si restaurant - care sunt oricum o surpriza frumoasa, incepem cu descrierea exteriorului, pentru ca facem aceasta recomandare de weekend sau vacanta in principal familiilor cu copii, caci au ca loc de joaca un imens parc natural: 

tobogane, leagane, tiroliana, casute si podulete de legatura, un micut lac de poveste in care sa arunce undita, biciclete pentru aventurare pe cararile padurii, teren de sport multifunctional - fotbal, tenis...

O IMENSA CURTE unde sa alerge, sa cerceteze printre pietre si frunze, copaci in care sa se cocoate...Nu masini in calea lor, care sa tina parintii incordati. 

Picnic, lectura sub umbra copacilor...

REZERVARI AICI

Nu ne mai vine sa ne oprim din a pune imagini cu exteriorul, asa de multe beneficii vedem in a sta cu copiii in natura. Facem totusi popas si in interior, pentru ca veti ramane placut surprinsi de frumusetea si confortul camerelor si de bucataria bogata. 

Sa intelegem putin cum sunt amplasate lucrurile pe aici. Cabana cu locurile de cazare se afla intr-o mica poienita. Printr-un drum batut cu lemn, prin padure, se ajunge la restaurant, la locurile de joaca, terenul de sport si mirificul lac. Cand spunem drum, ne referim la o plimbare de un minut si jumatate, pe o alee superba ca dintr-o poveste. Copiii vor adora sa-l tot strabata. Pentru plimbari si joaca, toata padurea ne sta la dispozitie.

Camerele

In Cabana Izvoranu sunt 12 camere, acoperind toate nevoile de confort - standard, twin, duble superioare de famile sau suite, decorate in stil traditional romanesc.

Mic dejun inclus, wi-fi gratuit, articole de toaleta, servicii de calcat si uscat rufe, tv...

In restaurant se pot servi toate mesele. Bucataria este foarte laudata in review-uri, multe dintre produse provenind din ferma proprie. Totul este proaspat in fiecare zi. Puteti alege intre meniurile traditionale sau bucataria internationala.

Pregatiti-va sa puneti ceva kilograme pe voi, mai ales ca n-o sa rezistati sa nu mancati paine facuta in fata voastra, pe vatra.  Daca mai asistati si la oaie gatita la groapa, nu mai intrati in pantaloni sau rochie. Dar merita!!!!! 🙂

REZERVARI AICI

Iata cabana cu propria poienita.

Poteca prin padure, care leaga cabana de restaurant.

Si restaurantul

 

121 de km din Bucuresti; 29 km de la Buzau; 134 km de la Brasov; 157 de la Galati; din Constanta 259 km.

Am dat doar niste repere. Nu e om din vreun oras sau tara, care sa nu fie asteptat si primit cum se cuvine, in aceasta oaza de aer curat. 

Oricine isi poate gasi linistea aici: cupluri, prieteni, grupuri.

Dar ramanem la parerea noastra initiala, ca aici este un loc ideal unde familiile cu copii isi pot gasi galagia 🙂

Doar sa va faceti rezervari aici

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

Foto: cabanaizvoranu.ro