Cabana Khaliope

 

Astazi facem o oprire la granita dintre Covasna si Brasov. Mai exact in Floroaia Mica, un satuc ce apartine de oraselul Intorsura Buzaului. Este o zona foarte frumoasa, strajuita de munti jur-imprejur: Ciucas, Muntii Buzaului, Tatarul Mic si Tatarul Mare, masivul Siriu si varful Malaia in departare. Zona mai este cunoscuta si drept Mica Siberie, pentru temperaturile extrem de scazute, pomenite zilnic prin buletinele meteo 😊  

Ei bine, ascunsa la umbra padurii, departe de orice drum, cladire, zgomot sau forfota, o cabana superba ne-a iesit in cale:

Cabana Khaliope

REZERVARI AICI

Punem cateva poze si revenim cu detalii.

Cabana se inchiriaza doar integral.

Are patru camere duble, 2 grupuri sanitare micute - la etaj si inca o baie cu cabina de dus, la parter; living spatios si bucatarie open space.

O gradina superba cu iaz, foisor, ceaun si gratar, loc de joaca, ciubar, carare ce da direct in padure.

TV si acces la internet. Semnal destul de slab la telefon. Sunt acceptate animalele de companie.

REZERVARI AICI

Gazdele sunt saritoare, iubesc lucrurile simple, veselia, prietenii si mancarea buna! La cerere, pot asigura produse proaspete de la stana, de la localnici sau din productie proprie: branza si cas proaspat, slaninuta, zacusti si alte borcaneturi, legume.

REZERVARI AICI

Este de venit la Khaliope. Pentru stat cu prietenii, pentru starea de bine pe care o ai atunci cand ajungi, atunci cand pasesti descult in iarba plina de roua. Pentru aer curat si liniste totala. 

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: pagina de facebook Cabana Khaliope