Cabana Lac Paltinu si Padure

 

Suntem in Prahova si mergem de-a lungul drumului ce serpuieste pe cursul raului Doftana. Lasam in urma colinele domoale si acolo unde valea se ingusteaza, incepe sa ni se dezvaluie peisaje montane incantatoare. Aici s-au pus stavile raului si s-a format o zona turistica foarte frumoasa, Barajul si Lacul Paltinu. Iar Cheile Doftanei sunt absolut spectaculoase si ofera un tablou ce merita descoperit.

Evident ca toata aceasta frumnusete nu putea ramane ascunsa; asa incat au aparut, de-a lungul timpului, locatii turistice unde putem petrece vacante sau escapade de-un weekend.

Este si cazul cabanutei despre care va povestim astazi, aflata in satul Tesila din Comuna Valea Doftanei, chiar pe malul lacului!

In aprox. 17 km se ajunge la Sinaia, la Brasov in 45 km.

Cabana Lac Paltinu si Padure

REZERVARI AICI

Este o cabanuta de 100 mp, cu doua dormitoare, baie, living si bucatarie open space, terasa si ponton.

Capacitatea maxima este de 8 adulti si 3-4 copii.

Dormitoare cu paturi duble; in living sunt canapele extensibile grupate in preajma semineului; TV, statie de andocare iPod, consola de jocuri Xbox. Acces la wi fi.

Bucatarie cu ustensile, cuptor, frigider si cuptor cu microunde, aparat de cafea.

Zona exterioara generoasa, cu locuri de relaxare, zona de gratar si iesire la ponton.

REZERVARI AICI

Gazdele sunt foarte prietenoase. Nu vor fi in preajma, dar putem comunica oricand cu ele, prin telefon.

Peisajul superb, faptul ca ne aflam in padure si putem iesi nestingheriti pe pontonul de la lac, toate acestea fac din Cabana Lac Paltinu si Padure un loc perfect pentru relaxare!

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!