Cabana Sapte din Breaza, judetul Brasov

 

La poalele muntilor Fagaras, pe malul unui rau, aproape de Sambata de Sus si la aproximativ 60 de km de Sibiu, am descoperit o cabana deosebita, in stil scandinav! Zona este miraculoasa, daca ajungeti acolo, veti trai o experienta unica, in natura pura si liniste deplina!

CABANA SAPTE

Nici nu prea ne vine sa asternem multe cuvinte despre acest loc, vom prezenta detaliile esentiale si vom lasa imaginile sa vorbeasca de la sine. Iar la final, promitem si un filmulet realizat acolo, cat sa va fixati mai bine locul si sa va apuce dorul de vacanta!

REZERVARI AICI

Cabana are o suprafata de 180 de metri patrati: 1 living spatios, zona de luat masa si bucatarie open-space, complet utilata; 5 dormitoare si 2 bai.

Capacitatea maxima este de 13 locuri si se inchiriaza in intregime.

REZERVARI AICI

Veti avea la dispozitie internet wireless, sistem de sunet cu bluetooth, carti si dvd-uri; incalzire cu soba electrica dar si semineu, pentru serile friguroase; patut si scaunel pentru bebe; gratar in curte; parcare langa proprietate.

 Daca alegeti sa va petreceti cel putin un weekend la Cabana Sapte, va lasam un link unde puteti verifica disponibilitatea.  Si daca, dupa ce ajungeti acolo, mai doriti sa va desprindeti de acest locsor incredibil de frumos, va spunem ca aveti destule variante de distractii in zona: Cetatea Fagaras, Parcul de Aventura Dragus, Balea Lac si celebrul Transfagarasan, Herghelia de la Sambata de Jos.

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

Iata si filmuletul promis:

Foto: cabanasapte.com