Cabana Tinovo

 

O cabana absolut superba, chiar langa padure. Am descoperit-o in satul Dornișoara, judetul Suceava, la aproximativ 30 km de Vatra Dornei.

Este un refugiu in adevaratul sens al cuvantului, o constructie in stil scandinav, care te cucereste pe loc!

Cabana Tinovo

REZERVARI AICI

Se inchiriaza integral si are o capacitate de 10 persoane.

Sunt 4 dormitoare, fiecare cu pat matrimonial, 2 bai. Canapea extensibila si semineu in living; o mica bucatarie cu totul la indemana si zona de luat masa.

Nici nu stim ce ne place mai mult?!... livingul inalt de vreo 4 metri, cu un perete total vitrat? Sau dormitoarele cu pat jos, ca un culcus, de unde privesti direct spre padure?

REZERVARI AICI

Terasa pare si ea lipita de padure.

Sauna moderna, cu pereti vitrati, iar langa aceasta, un ciubar cu apa calda, incastrat in podeaua de lemn.

Daca ne gandim ca ne aflam la mai putin de 10 km de Rezervația Naturală Tinovul Mare din Poiana Ștampei, Cabana Tinovo este cu adevarata de senzatie, din toate punctele de vedere. Caci daca va lasa sufletul sa plecati de langa cabana, sunt mute lucruri de facut in zona. De exemplu, Rezervatia Tinovul Mare merita vizitata! Este cea mai mare mlastina de turbarie din tara noastra - cu multe specii de plante, inclusiv carnivore; cu specii de mamifere protejate; apoi ferigi, afine, merisoare, chiar si orhidee… iar partea vizitabila este strabatura de un podet lung de 900 m, ce iti permite sa vezi stratul gros de muschi ce musteste de apa maronie.

Revenind la Tinovo, este un loc ce da dependenta, este liniste cat poate incapea intr-un suflet si natura cat vezi cu ochii!

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: pagina de facebook Cabana Tinovo