Cabana tiroleza la poalele muntilor Semenic, in judetul Caras Severin

 

REZERVARI AICI

 

Lacul Gozna - sau Valiug, cum i se mai spune in popor, este una dintre cele mai vestite destinații turistice din muntii Banatului; in ultima perioada, zona a inceput sa fie preferata de catre turisti chiar si iarna, datorita recentei pârtii de ski “de vizavi”.

Ei bine, la cativa pasi de acest lac, in statiunea Crivaia - Valiug, am descoperit o pensiune atractiva, curata, cu preturi oneste, construita in stil pur austriac-tirolez. De altfel, proprietarii au apelat la un studio de design, cu o experienta de peste 18 ani pe piata, pentru decorare si mobilare. 

Pensiunea Gasthof Tirol

REZERVARI AICI

Este o cabana de munte ce imbina piatra de rau cu lemnul masiv. Compartimentata in 14 camere twin sau matrimoniale, poate gazdui atat cupluri cat si familii cu copii sau grupuri organizate.

Particularitatea acestei pensiuni este amenajarea in stil autentic tirolez, cu mobilier din lemn masiv pictat manual si elemente de décor specifice. Camerele au vedere fie la muntii Semenic, fie la Lacul Gozna; toate au facilitati diverse: baie proprie cu accesorii cosmetice gratuite, TV LCD, wi-fi gratuit.

Ca spatiu comun pentru intreaga locatie, exista o zona de zi cu semineu, care reda confortul montan din Alpii austrieci. Restaurantul propriu este foarte prietenos si vestit in zona pentru mancarea delicioasa.

Pentru doritori, separat de tariful de cazare, se poate achita acces la un mini SPA din incinta, cu jacuzzi, sauna si zona de relaxare. Sau in exterior, la piscina.

Pensiunea este prietenoasa si cu copiii, pentru acestia fiind amenajat un spatiu de joaca atractiv, in curtea interioara.

REZERVARI AICI

In zona se poate practica ski, ciclism si pescuit. De la cabana, accesul este facil catre multe atractii:

Lacul si plaja Gozna; Raul Barzava; Ponton Casa Baraj - cea mai atractiva locatie de divertisment din zona

Demeniul Schiabil Semenic: reuneste, de fapt, 5 partii, cu dificultati diferite; Partia Semenic - Valiug are 5,8 km lungime, fiind printre cele mai lungi din Romania; Lacul si statiunea Trei Ape; Pestera Comarnic - EuropaFM a scris pe indelete despre ea, aici

Va mai lasam sa priviti cateva imagini si, daca va doriti sa ajungeti acolo, puteti contacta direct pensiunea:

GASTHOF TIROL

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: gasthof-tirol.ro