Carpathian Log Home – Bran

 

Daca ajungeti aici…ajungeti intr-o locatie de basm, deosebit de frumoasa, eleganta si cu mult bun gust amenajata! La 4 km departare de domeniul schiabil Zanoaga, in Predelut din Bran, judetul Brasov.

Carpathian Log Home

REZERVARI AICI

Carpathian Log Home inseamna, de fapt, un ansamblu alcatuit din 2 vile identice, aflate destul de aproape una fata de cealalta, cu design si amenajari similare; difera usor mobilierul, cat sa capete identitate proprie. Sunt amplasate in mijlocul unui domeniu de 2 hectare, plin cu pomi fructiferi, localizat foarte aproape de padure.

Prima vila are 4 dormitoare cu bai proprii, living si bucatarie si poate gazdui pana la 11 persoane, daca luam in calcul ca se poate dormi si pe canapeaua din living.

A doua vila are 5 dormitoare si poate gazdui maxim 14-15 persoane.

Ambele se inchiriaza in totalitate.

REZERVARI AICI

Exista toate cele necesare in aceste vile iar utilitatile sunt valabile pentru ambele: wi-fi de mare viteza, locuri de parcare, TV in toate dormitoarele si paturi duble matrimoniale, cu asternuturi moi, de calitate;

Bai in fiecare camera, cu prosoape, uscator de par si articole de toaleta gratuite. Dormitorul amplasat la parter are baie cu sauna si jacuzzi. 

 

REZERVARI AICI

 Living absolut uimitor, cu tavan inalt, cu loc de luat masa si semineu; un perete din sticla iti dezvaluie o priveliste catre munti ce, practic, iti taie rasuflarea. Imaginati-va o incapere de 10 metri inaltime si cu o suprafata vitrata de aproximativ 100 mp!...

Biblioteca cu carti, colectie de dvd-uri cu muzica si filme, sistem multimedia.

Bucatarie complet utilata; curte imensa ce inconjoara proprietatea, cu foisor, balansoare si hamace.

Ultimii 200 de metri din drumul care urca la cabane este usor abrupt si nepavat, astfel incat este nevoie de masina 4x4 pentru a ajunge. Dar privelistea si uimirea ce ti-o ofera locul, anuleaza orice efort…

Venind aici, veti avea parte de o experienta senina, linistita, de privelisti absolut incantatoare asupra muntilor dar si a satului Predelut. De aceea, va lasam aici un link unde puteti verifica disponibilitatea.

Puteti face plimbari pe jos sau puteti merge la ski.

Sunt multe locuri de vizitat in preajma:  Castelul Bran, Pestera Dambovicioara, Cetatea Rasnov , Pestera Valea Cetatii si Dino Parc, Rezervatia de Ursi de la Zarnesti, Wolf Park Adventure si Parcul de Aventura Cheile Gradistei, Brasovul si celebrele cetati fortificate din preajma acestuia: Harman, Prejmer.    

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: pagina de facebook Carpathian Log Home