Carpatica Lodge in Moieciu de Sus

Pe o culme deasupra satului Moieciu de Sus din judetul Brasov, pe un drum montan ce se desparte de soseaua principala, pensiunea Carpatica Lodge are o priveliste coplesitoare asupra muntilor, dar si linistea pe care o cautam de multe ori cand plecam in vacante.

Castelul Bran este la 13 km, Cetatea Rasnov, Pestera Valea Cetatii si Dino Parc sunt la 26 km, Brasovul la 40 de km iar Aeroportul Henri Coanda, de langa Bucuresti, este la 168 de km.

Sunt partii de ski la Cheile Gradistei, Poiana Brasov, Predeal, Busteni, Sinaia. 

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Sunt 8 camere elegante si confortabile, matrimoniale si twin, pastrate intr-o curatenie exemplara; bai proprii, tv cu ecran plat, wi-fi gratuit, balcon.  

Parcare gratuita in fata pensiunii si inchiriere de biciclete.

REZERVARI AICI

Living comun, terasa cu vedere spre munte, loc de servit micul dejun, sezlonguri pe iarba din fata pensiunii. 

Pentru servirea celorlate mese, in 100 de metri sunt restaurante cu mancare buna si diversa. Oricum, Cheile Gradistei sunt aproape si acolo exista restaurant cu mancare romaneasca; dar si Branul, cu fel de fel de variante.

Daca va place recomandarea noastra, va lasam un link unde sa verificati rezervarile:

Carpatica Lodge - Moieciu de Sus

Toate lucrurile extraordinare la un loc; asta putem spune despre aceasta pensiune: peisaj de care nu ne vom satura sa-l privim, gazde ce te primesc cu o caldura naturala, aer curat si liniste, confort si curatenie sclipitoare si o medie incredibila ce aduna numai note de 10, in review-uri.

Adaugam plasarea perfecta, aproape de partii de ski, de trasee montane pe care sa le facem pe jos, cu bicicletele sau cu telecabinele si telescaunele; multe pesteri in apropiere; Cheile Dambovicioarei, printre cele mai spectaculoase din tara; Castelul Bran dar si Pelesul; Brasovul...

Chiar ca toate lucrurile extraordinare s-au potrivit, asa ca numim Carpatica Lodge locul perfect pentru o vacanta sau cateva zile de fuga din orasele galagioase; iar noi includem cu bucurie aceasta pensiune in lista noastra cu cele mai bune cazari din Romania.

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: carpaticalodge.com