Casa Augustus, apartamente in Sighisoara

 

Foarte aproape de centrul Sighisoarei dar in afara inelului ce strajuieste cetatea, Casa Augustus isi intampina oaspetii in 3 apartamente recent renovate, mobilate frumos, elegant, modern.

2 dintre apartamente au living si cate un dormitor si suprafete de 47, respectiv 70 mp. Iar al treilea este cel Superior, cu o suprafata de 110 mp, living si 2 dormitoare.

Fiecare cu baie proprie, prosoape, uscator de par si articole cosmetice; mobilier din lemn masiv, cromatica pastelata si odihnitoare, decoratiuni chic pe peretii de un alb imaculat sau asezate discret in cate un coltisor de camera. Nimic care sa incarce, nimic obositor.  De asemenea, chicineta complet utilata si loc de luat masa, fie el cat de mic, in fiecare apartament.

Wi fi gratuit; masina de spalat si facilitati de calcat; parcarea este posibila contra cost, in fata cladirii sau foarte aproape de aceasta.  

Sunteti la 2 pasi de Cetate si aveti la indemana strazile pavate, pe care sa va plimbati pana mult dupa ce se aprind luminile in Turnul cu Ceas.  Tot in 2 pasi sunt supermarket-uri unde va puteti aproviziona dar si restaurante si baruri, daca preferati sa luati masa in oras.

Va aratam poze la intamplare, din toate cele 3 apartamente, cat sa va faceti o idee.

Toate sunt la fel de frumoase si merita atentia noastra.

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: pagina de facebook Augustus Apartments Sighisoara