Casuta Bunicii din Simon-Bran, jud. Brasov

 

La 12 km de Castelul Bran, pe dealurile satului Simon din judetul Brasov, intr-o curte de 7000 mp se afla Casuta Bunicii, cu o suprafata de 135 mp, doua dormitoare - fiecare cu baie proprie; o bucatarie complet utilata, o camera de zi cu semineu, toaleta si prispa.

In curtea imensa avem gratar, minifoisor in care sa servim masa, balansoar. sezlonguri si parcare privata.

Brasovul este la aproximativ 40 de km, Aeroportul din Sibiu este la 185 de km iar Aeroportul Henri Coanda se afla la 180 de km.

REZERVARI AICI

Casa traditionala de la 1910, reconditionata atent, cu mobilier tipic acelor vremuri, care poate primi 4 adulti in cele doua paturi matrimoniale. Copiii pana la 10 ani nu vor plati daca stau in pat cu parintii. In bucatarie avem plita, cuptor, aparat de cafea si ceai, frigider, produse de curatenie, ustensile si vesela...

Incalzire in toata casa, semineu in living, sauna cu dus, internet gratuit prin wi-fi, televizor. 

Casuta se poate inchiria doar in intregime.

In localitatea Bran este un supermarket de unde ne putem aproviziona, multe alte magazine alimentare, tarabe cu producatori locali. In Simon, unde se afla acest loc si in Bran, sunt nenumarate restaurante cu mancare buna. 

 

REZERVARI AICI

Aceasta casuta ofera 360 de grade catre munti, dealuri in linii blande si incalecate, privelisti spre fanete si dungi de fum din hornuri. De aici se vad turme de oi, paduri si poiene. Iarna, 360 de grade cu derdelusuri si zapada pan' la brau. Noaptea, vezi cum cerul mai scutura din stele. 360 de grade de sunete de talangi, fluieraturi de ciobani, caini care latra sa ne tina pe noi in liniste.

Aici este ca un vis frumos, asa ca nu stim daca sa va sfatuim sa mai plecati in plimbari prin alte locuri. 

Si totusi, daca o veti face, avem cateva idei pe care le credem bune:

Cheile Dambovicioarei si Rasnoavei; pesterile Valea Cetatii si Liliecilor; Castelul Bran si cetatea Rasnovului; Dino Parc.

REZERVARI AICI

Casuta Bunicii e cea din centrul imaginii.

Inainte de a va arata dormitoarele, va lasam un link aici, unde puteti verifica rezervarile.

Recenziile spun ca nu lipseste nimic din aceasta micuta casa, ca vederea este desavarsita, ca cei care au fost aici au avut cea mai frumoasa vacanta, ca serile petrecute in fata semineului sunt de neuitat. Despre gazde spun ca sunt calde ca niste prieteni vechi. 

Am mai spune ca Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural a oferit Casutei Bunicii marele premiu la categoria "Traditie locala".

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: rusticeden.ro