Casa Cifu

 

La un pas de partia de ski Toplita; bine, hai, cam 300 de pasi, da’ nu mai mult… o cabana moderna, foarte frumoasa, cu padurea-n spate, cu muntele Calimani in zare, cu tot confortul pe care il poate oferi astfel incat cei ce ajung aici sa nu duca lipsa de nimic.

Suntem in Secu, localitatea Toplita din judetul Harghita, intr-o zona de munte cu domeniu schiabil, in preajma  cu o cascada termala, cu centru wellness in Banffy , vara cu un strand termal - Baile Banffy .

Aceasta este Casa Cifu Toplita, ascunsa printre brazi, ferita de zgomot si agitatie; este o vila de 160 mp ce poate gazdui maxim 10 persoane.

Sa facem un tur si pe urma va dam cat mai multe detalii.

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

La parter un living elegant cu canapea extensibila  si plasma, cu loc de luat masa, o baie cu masina de spalat rufe si bucatarie utilata.

La etaj, 3 dormitoare cu paturi duble, dintre care unul cred ca cel mai ravnit de familiile cu copii, pentru ca se urca pe o scarita si se ajunge pe o platforma unde este un alt pat dublu - o saltea comoda pusa tinereste, pe parchet.

A doua baie a vilei se afla la etaj; ambele au articole cosmetice, uscator de par si prosoape.

REZERVARI AICI

Bucataria este mobilata in acelasi stil elegant cu restul vilei si are cam tot ce este necesar sa te gospodaresti fara probleme: frigider, cuptor si plita, cuptor cu microunde, aparat de preparat ceai sau cafea.

Wi fi gratuit in toata incinta. In curte gratar si mobilier de gradina.

REZERVARI AICI

Este atat de frumoasa aceasta casa! ne imaginam venind aici cu inca 2 familii de prieteni, lasand copiii sa alerge in voie prin toate dormitoarele, explorand toate sertarele si ascunzandu-se in acel loc secret de care va spuneam, patul mansardat din dormitor; apoi ne imaginam iesind noaptea pe balcon, sa luam o gura zdravana de aer rece si curat de munte, in timp ce stim ca la oras se sta cu limba scoasa de canicula…

Sau ne imaginam ca poate o sa  venim  iarna la schi, sa ne retragem si sa lenevim in living, toropiti de caldura, pentru ca a doua zi s-o luam de la capat pe partie… Casa Cifu Tolpita pare locul ideal pentru toate astea!

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!