Casa Comana Boutique Hotel

 

Un boutique hotel de 4 stele, in nordul Bucurestiului, foarte aproape de cel mai important centru expozitional din oras. Aeroportul in aproximativ 15 km, centru universitar in preajma, Arcul de Triumf, Muzeul Satului si Parcul Herastrau, centre business pe o raza de mai putin de 5 km.

24 de camere in toate variantele: duble standard si deluxe, triple, family. Toate au paturi duble sau combinatii din dublu + single, lenjerii hipoalergenice de foarte buna calitate, textile ample, mobilier din lemn masiv pictat manual. Bai proprii cu articole cosmetice, papuci, halate si prosoape; tv, wi fi, seif, minibar, aer conditionat, posibilitate parcarii gratis, la proprietate.

In pretul cazarii intra si micul dejun tip bufet suedez, oferit in fiecare dimineata in restaurantul “Marele Paharnic” de la parterul hotelului. In cadrul hotelului functioneaza si un mini centru spa, cu baie turceasca, jacuzzi, sauna umeda si uscata si o mica piscina in aer liber - in sezonul cald.

Pentru cei interesati, in special grupuri sosite cu afaceri, sala de conferinta echipata cu videoproiector, ecran de proiectie, internet wireless de mare viteza.

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: hotelboutique.ro