Casa de Cărămidă

 

O curte de 10.000 mp, cu un pârâiaș la poale, intr-unul dintre cele mai frumoase sate de munte din Romania. Si, asezata semeț deasupra, o casa superba cu 3 dormitoare, living cu semineu si ciubar in exterior:

Casa de Cărămidă

In satul Măgura, comuna Moieciu din judetul Bran. Aproximativ 5 km pana la Castelul Bran si, in sensuri opuse, cam 7-8 km pana la Cheile Grădiștei, respectiv Wolf Adventure Park din Zărnești.

REZERVARI AICI

Toate cele 3 dormitoare au pat dublu, baie proprie, balcoane.

Si sunt foarte curate. Toata casa este foarte curata, lucru apreciat de turisti.

REZERVARI AICI

La parter, living luminos si cald amenajat, cu canapele in fata semineului si cu una dintre ferestre inedita, rotunda, ce da senzatia de cuib. TV, wi fi; bucatarie open space cu totul la indemana, loc de luat masa, mobilier din lemn masiv pictat manual.

REZERVARI AICI

Va spuneam la inceput de curtea imensa, 10.000 mp. Este spectaculoasa si ofera o panorama superba asupra Bucegilor. Si in toata aceasta intindere, cu Piatra Craiului care inconjoara casa, senzatia este unica.

Gratar si ciubar, 2 terase generoase, dintre care una este acoperita si mobilata corespunzator.

Capacitatea maxima este de 6 persoane si se inchiriaza doar integral.

De la gospodariile dimprejur va puteti aproviziona cu merinde - branza, carne, lapte si oua de curte.

Se accepta si animale de companie.

REZERVARI AICI

Daca doriti sa va retrageti cumva, deasupra lumii, intr-o mare de liniste, cu crestele muntilor in fata ochilor, este de venit la Casa de Caramida! Este impunatoare si generoasa ca suprafata, dar iti da senzatia de camin, unde te poti retrage cu familia si prietenii, departe de oricine si orice!

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: casadecaramida.ro