Casa De La Munte, in Manastirea Humorului

 

Suntem in Bucovina, la mai putin de 7 km de Gura Humorului si la 500 de metri de Manastirea Humor; va aratam un loc de cazare intr-o casa frumoasa, cu un design linistitor, de foarte mult bun gust.

Casa De la Munte 

se inchiriaza toata, are 5 camere spatioase, living foarte mare cu semineu, bucatarie complet utilata, loc de luat masa, terasa, gratar in curte si parcare. 

In simularile noastre, impartirea costurilor intre prieteni sau familiile care ar veni in vacanta aici, face pretul foarte bun pe camera, in raport cu confortul, conditiile oferite si plasarea lui in apropierea atractiilor turistice si a locurilor de distractie: manastiri, partii de ski, parc de aventura, stranduri, plimbari montane... 

Va lasam un link  aici

REZERVARI AICI

Spatiu mult, 320 mp intreaga casa, wireless, dormitoare mari, luminoase, fiecare cu baie proprie - cu toate articolele de baie incluse, uscator de par, tv led, aer conditionat, terase comode.

REZERVARI AICI

S-o luam in jos pe scari, sa aruncam o privirea la casa, de afara si sa vedem pe unde ne-ar duce drumurile de aici, atunci cand vrem sa iesim:

Manastirile: Humor; Sucevita; Moldovita; Voronet; Noi am pus cateva, dar Bucovina are atat de multe de biserici si manastiri, ca un concediu n-ar fi de ajuns, sa le vedem pe toate.

Cetatea de Scaun a Sucevei; Muzeul obiceiurilor populare; Strandul in aer liber si piscina acoperita Arinis; Escalada Park; Partia Soimul

Toate formele de cazare au farmecul lor atunci cand calatorim - pensiuni, hoteluri, cabane, vile. Le alegem in functie de cati prieteni suntem, daca vin si copiii cu noi sau daca venim singuri, tipul de confort preferat, sa fie placut. 

Casa De la Munte e perfecta pentru prieteni multi sau mai multe familii cu copii: sa se stea tarziu in noapte, sa se organizeze care la gratar, care la spalat salata, care la fugit la primul magazin dupa apa, bere si alune. E o casa frumoasa care va accentua starea de bine pe care ti-o da o vacanta. O casa cu de toate in ea, dar mai ales incapatoare. Nu mai spunem ca e plasata aproape de multe distractii.

Daca va place propunerea noastra, va lasam un link aici

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: casa-munte.ro; George Boicu