Casa de vacanta moderna, la 4 km de Vatra Dornei

Cu o panorama superba asupra muntilor Rarau si Suhard, la 4 km de Vatra Dornei, Casa D’OR este o constructie recenta, intrata in circuitul turistic in toamna 2017. Este o casa de vacanta cu 3 dormitoare, avand o suprafata generoasa de 180 mp si capacitate maxima de cazare pentru 10 persoane. Se inchiriaza in intregime.

Decorata decent si aerisit, cu o bucatarie cocheta si bine utilata si un living ingenious, cu terasa, de unde se poate admira o panorama absolut incantatoare asupra Vaii Bistritei si a muntilor dimprejur. Are si o curticica interioara, cu barbeque si cu un post de joaca amenajat pentru copii.

REZERVARI AICI

Toate dormitoarele sunt pozitionate la primul nivel; 2 dintre ele formeaza un apartament cu baie comuna; al 3-lea dormitor are pat matrimonial si separat, o zona cu paturi suprapuse, pentru copii si o baie secundara, cu dus.

Casa D’OR este excelent pozitionata pentru sezonul de ski, fiind la foarte mica distanta de partiile Veverita si Parc si de telescaunul Dealul Negru. La 40 de km distanta se afla Lacul Colibita.

REZERVARI AICI

Puteti face rezervari accesand acest link:

Casa D'OR

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

 

foto: facebook