Casa Din Bran – Inn Center

 

In fotografia de mai jos sunt doua cladiri foarte asemanatoare. Cei care trec des prin Bran le stiu, pentru ca sunt un reper. Daca veniti pentru prima data aici, veti remarca imediat arhitectura frumoasa, perfect incadrata in acest loc, mai ales ca sunt amplasate chiar in centru. In stanga se afla „Casa Din Bran - Inn Cuisine” de 3 stele, iar in dreapta „Casa Din Bran - Inn Center” de 4 stele. Am facut aceasta precizare pentru ca de multe ori se face confuzie intre ele, chiar daca sunt „surori”. In aceasta prezentare ne vom ocupa de

Casa din Bran Inn Center, de 4 stele

REZERVARI AICI

Dupa cum se vede si din unghiul de mai sus, Castelul Bran este chiar in spate, la cateva minute de plimbare printre tarabele cu suveniruri si nimicuri care ne fac vacantele mai frumoase, kurtos aburind si langosi plini cu branza neaosa. 

Intram mai intai in living, trecem si prin locul de luat masa, care este folosit atunci cand se inchiriaza toata casa. In rest, restaurantul foarte elegant din Inn Cuisine este comun ambelor locatii. Ne este greu sa credem ca intr-un weekend putem sa remarcam toate detaliile acestei case de un bun gust desavarsit.

REZERVARI AICI

Intram in camere. Luati-va o cafea, pentru ca suntem nevoiti sa punem multe fotografii. E "vina" gazdei, pentru ca s-a gandit sa decoreze fiecare spatiu intr-un mod unic. Nu exista o baie la fel sau vreo camera identica. Nici macar holurile de legatura intre camere. Nu exista elemente de mobilier identice. Mobila unica, veche, reconditionata, de multe ori pusa in valoare cu o alta intrebuintare. Va vom arata la un moment dat un astfel de detaliu. Iar acest efort a fost facut pentru 15 camere.

Ca in toate situatiile recomandarilor noastre, si realitatea de la Casa din Bran Inn Center arata mult mai puternic decat fotografiile.

Totul aici este pus in armonie: design, calitatea materialelor si servicii.

REZERVARI AICI

Parcare privata, transport de la si pana la aeroport - la cerere, spalatorie si calcarea rufelor, tot ce aveti nevoie intr-o baie, wi-fi gratuit in toate zonele, depozit pentru extra bagaje, asistenta la activitati sau excursii: biciclete, plimbari la fermele locale sau catre alte atractii turistice.

REZERVARI AICI

Rupem un pic ritmul si va aratam terasa unde va puteti relaxa cu prietenii ori familia, la un pahar cu vin, cafea, ceai...Va aratam si restaurantul unde se mananca de obicei; o excelenta bucatarie romaneasca, vinuri bune, tuica si visinata, produse traditionale locale. Apoi ne intoarcem la camere, pentru ca acum facem doar o pauza 🙂

REZERVARI AICI

Sa mai vedem camere...

REZERVARI AICI

Va spuneam la inceput ca elemente de mobilier au fost reconditionate si folosite in alte scopuri decat cele initiale. Iata un exemplu in fotografia aceasta: usile de la un dulap vechi, folosite ca tablie de pat.

N-am gasit nimic care sa nu ne placa la Casa din Bran Inn Center. Stilul clasic poate fi apasator daca nu exista pricepere in manuirea elementelor de mobilier, a micilor piese de decor, a perdelelor si draperiilor, a intregii arhitecturi. Acest lucru nu exista aici. Totul este rafinat, de calitate inalta. Detaliile sunt incantatoare, la fiecare pas se gaseste cate ceva de admirat. 

Va recomandam acest loc fara pic de teama ca cineva nu s-ar simti bine. 

Vedeti disponibilitatile si preturile in functie de sezon, aici

Nu plecati! Terminati-va cafeaua; mai avem imagini de aratat.

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: casadinbran.ro