Casa Gozna

 

Mai intai sa plasam aceasta casa de oaspeti pe harta geografica: suntem in Valiug, Caras-Severin, pe lacul Gozna - cunoscut mai degraba ca lacul Valiug, in muntii Semenic, la mai putin de 150 de km de aeroportul din Timisoara.

Apoi pe harta relaxarii si distractiei: plaja si petreceri pe pontoanele din lemn de pe malul lacului, hidrobiciclete, scaldat, pescuit, partie de ski, plimbari pe traseele montane - pe jos sau cu bicicletele. Pentru inceput, doar o parte din ce putem face pe langa casa. La final, punem si ce atractii turistice sunt in zona.

Acum sa va facem o propunere de cazare in acest loc frumos, o propunere in stilul Yozi; adica grozava!

O casa cu o arhitectura frumoasa, la cateva minute de mers pe jos pana la plaja, cu 4 studiouri moderne, fiecare pe doua nivele si identice ca suprafata. 

Casa Gozna

REZERVARI AICI

Regimul casei este in sistem self-catering.

Cele 4 studiouri sunt puse in oglinda si au intrari separate. Fiecare studio are, la parter un spatiu generos deschis, o mica bucatarioara cu frigider, cuptor cu microunde, aparat de cafea, ustensile de bucatarie, loc de luat masa, canapea, televizor, baie cu cosmetice, prosoape, papuci si uscator de par si terasa cu mobilier.

La etaj, un pat matrimonial confortabil, dulap pentru haine si un micut balconas. Confort sporit pentru un cuplu dar si pentru familiile cu unul, doi copii; vor simti ca au mult spatiu, folosind canapeaua de jos.

Internetul este oferit gratuit prin wi-fi.

REZERVARI AICI

Intra multa lumina in camerele placut decorate, iar terasa de la parter are un farmec aparte, cu priveliste catre padure si lac. Chiar daca studiourile cu vedere in spate au terasa aproape de gardul din piatra, nu-i mai prejos sentimentul de liniste si aer curat.

Mai spunem ca in curte exista gratar si loc de luat masa, asa ca in zilele frumoase ar fi pacat sa nu se intinda ospetele afara.

Cei care au petrecut vacantele aici au dat note foarte mari curateniei - atat in interior cat si in curte; apoi comunicarii excelente cu proprietarii binevoitori,  locului excelent, retras de forfota statiunii, dar foarte aproape de lac; toate acestea au dus catre medie excelenta de 9.7 puncte, in review-rile de pe net.

Includem cu incredere acest loc frumos in lista creata de Yozi.ro, cu cele mai bune cazari din Romania.

Puteti verifica rezervarile aici:

Casa Gozna

Zona in care se afla aceasta casa grozava este cunoscuta ca "Perla Banatului montan". Pe langa distractiile din zona - partie de ski si atractiile de pe lac, va lasam cateva sugestii de locuri de vizitat, in cazul in care sunteti in calatorie cu masina:

Statiunea Semenic; lacurile de acumulare Trei Ape si Secu; statiunea Crivaia; pesterile Comarnic si Gaura Turcului; Cheile Carasului.

Putin mai departe: Baile Herculane; Timisoara; Sarmisegetuza; Portile de Fier; Castelul Corvinilor.

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: casagozna.ro