Casa Margau Apuseni

 

Mai intai, sa spunem ca suntem in Muntii Apuseni, in satul Margau, la 20 de km de Lacul Belis din judetul Cluj si cam 25 km de muntele Vladeasa.

Casa de vacanta cu 3 apartamente ce se inchiriaza separat. In cazul in care grupul de prieteni este mare, bineinteles ca toata casa poate fi a lor.

Fiecare apartament poate gazdui 4 persoane in cele doua camere; dormitor si living cu canapea extensibila. In plus, fiecare apartament are bucatarie complet utilata si baie.

Facem o precizare chiar de la inceput: Casa are la parter un living cu canapele, loc de servit masa si inca o bucatarie. Iar afara, sub un sopron, inca o bucatarie traditionala, cu cuptor si plita pe lemne, gratar, chiuveta si un alt loc de servit masa. 

REZERVARI AICI

Sa le luam pe rand:  

Apartamentele

Toate apartamentele au semineu, ceea ce este excelent. Pentru ca suntem intr-o zona montana, lemnul decoreaza si mobileaza, cald, linistitor si natural.

Dormitor spatios cu pat dublu, living cu canapea extensibila, loc de servit masa, baie cu dus, prosoape, halate si cosmetice incluse.

Televizor si wi-fi gratuit, pe care il vom gasi in toata casa.

REZERVARI AICI 

Inca nu este servit micul dejun in aceasta casa de vacanta, dar stim ca proprietarul are intentia de a oferi acest serviciu cat de caurad.

In schimb, in toate apartamentele sunt bucatarii cu tot ce aveti nevoie. 

REZERVARI AICI

Spatiile comune

La parter, imediat ce intram, intalnim receptia. Din receptie se intra in livingul cu semineu, televizor, canapea, locul de servit masa si bucataria deschisa, utilata complet, inclusiv expressor. 

Va spuneam ca afara, sub un sopron, este un loc ce va fi preferat de cei care iubesc gratarele sau prepararea tocanelor la foc de lemne.

Bineinteles, curtea verde si livada ce leaga aceasta casa de vacanta, de casa parinteasca. Asta inseamna ca orice aveti nevoie, cineva este in preajma sa va ajute. Aceeasi curte leaga si o surpriza; dar o spunem la final.

Mai completam ca veti gasi aici si o brosura tiparita de proprietar, cu toti producatorii traditionali din zona si produsele lor: carne, placinte si prajituri, branzeturi, lactate, unt, dulceturi, palinca si siropuri, asa ca va avea ce sa sfaraie pe gratare si ce sa puneti pe mese, cat mai natural si cu gust.

REZERVARI AICI

Am vazut aceasta casa de vacanta cand inca era in constructie.

Am prins un apartament terminat si mobilat, dar livingul si spatiile comune inca erau in amenajare. Noi eram cazati in capatul livezii, in Cabana Margau Apuseni - din curte o puteti vedea.

Practic, se afla pe acelasi teren, doar ca aceasta casa de vacanta este in valea satului.

Am putut vedea calitatea materialelor folosite si se putea intui inca de pe atunci designul interioarelor si cat de confortabile vor fi apartamentele si spatiile comune.

Nu avem nicio rezerva in a recomanda aceasta casa de vacanta, mai ales ca stim in ce conditii excelente am stat la cabana. Nu mai zicem ca stim peste ce gazda minunat veti da.

Locul este pregatit sa primeasca si familii cu copii si cupluri ce au nevoie de spatiu mai mare, dar si prieteni. Apoi, daca gasca e mare, pur si simplu sechestrati totul pentru voi; ocupati curtea, gratarul, livingul, tot.

REZERVARI AICI

Ca sa va faceti o idee despre amplasarea casei de vacanta, va lasam 2 fotografii facute la cabana ce se afla in aceeasi curte, la vreo 100 de metri, dar in deal. Sa-i faceti la pas, muntii din preajma sunt o binecuvantare.

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa! 

foto: Casa Margau Apuseni