Casa Margo

 

O cabana grandioasa, 500 mp! 10 dormitoare si un living imens. Perfecta pentru un grup mai mare de prieteni sau colegi in team-building, chiar pentru o reuniune de familie.

Suntem la munte, foarte aproape de Rasnov. Nu in orasel, ci in mijlocul naturii, ne abatem cam 1 km de la drumul national. Pestera Valea Cetatii si Dino Parc sunt la maxim 4 km departare. Cetatea cam tot asa; Brasovul in maxim 15 km iar Cheile Rasnoavei incep in maxim 2 km.

Casa Margo

REZERVARI AICI

Spuneam ca sunt 10 camere, fiecare avand dimensiuni mai mari sau mai mici, baie proprie si stil de amenajare diferit. Toate cu pat dublu, colt de relaxare, TV.

Punem aici cateva poze, la intamplare, sa va faceti o idee.

REZERVARI AICI

Living la parter, impartit pe mai multe zone: canapele comode in fata semineului; o alta zona de relaxare cu canapele si biblioteca; zona de luat masa cu multe masute ce pot fi usor unite; bucatarie moderna si complet utilata.

Acces la internet in intreaga locatie. Curte generoasa si terasa, loc de gratar si pirostrii pentru ceaun; locuri de parcare.

REZERVARI AICI

Casa Margo este un loc perfect pentru deconectare dar si distractie! In familie largita sau cu grupul de prieteni, e perfect sa iesi pe terasa si sa privesti Bucegii, sa tragi o gura zdravana de aer curat in plamani, sa stai la vorba langa gratarul care sfaraie, sa lasi copiii sa zburde in voie, sa te-aduni in jurul focului de tabara…sau sa te culcusesti comod in fata semineului din living, in serile de iarna….sunt nenumarate momente frumoase ce pot fi adunate la Casa Margo!

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!