Casa Maria din Bran

 

Astazi facem o vizita in Simon - Bran, la aproximativ 6 km departare de Castel.

Suntem la Casa Maria.

De cum treci portile, o curte imensa isi dezvaluie frumusetea: pasind pe o alee pietruita, cu flori de-o parte si de cealalta, cu gazon proaspat tuns, ajungem la o alta zona cu si mai multe flori, cu balansoare, bancute, masute si scaune pentru relaxare si multe alte coltisoare frumos amenajate, ca in final sa descoperim o casuta draguta unde, de cele mai multe ori, ne va intampina in prag insasi gazda, dna Maria, cu un zambet sincer si cald.

Sunt aici toate variantele de gazduire, pentru cupluri dar si pentru familii numeroase - in cele 2 suite din cladirea alaturata. Astazi, noi ne vom referi la cele 3 camere duble din cladirea principala.

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Mobilier din lemn masiv reconditionat, paturi matrimoniale si lenjerii impecabile din bumbac, decoratiuni discrete dar de efect, lumina calda difuza, bai proprii cu cosmetice pe baza de plante, zona de relaxare, wi fi gratuit.

REZERVARI AICI

Oaspetii cazati in camerele duble au acces la o zona comuna, ca o sufragerie din care se intra, practic, in camere. La masa rotunda din lemn masiv se poate lua micul dejun. Pe un scrin sunt asezate expressor, cafea si ceaiuri, cescute din portelan.

Am amintit la inceput de gradina imensa…intr-adevar, oriunde intorci capul, descoperi cate ceva: pitici de gradina, flori parfumate, sezlonguri, masuta si scaune din fier forjat sau balansoare, alte masute de gradina, din lemn; inedita este o cada veche, pozitionata acum ca decoratiune de gradina - este un loc interesant…;  semineu in aer liber si zona de gratar; loc de joaca pentru copii, cu leagane si tobogan. Atunci cand vremea o permite, clar gradina devine o varianta semnificativa de relaxare!

REZERVARI AICI

Castelul Bran se afla in 6 km, Parcul de Aventura Cheile Gradistei in aproximativ 5 km, partii de ski pe o raza de 20 km; Rezervatia de Ursi Zarnesti la 14 km distanta si cam tot atat pana la Dino Parc din Rasnov.

REZERVARI AICI

Sunt peste 25 de ani de cand Casa Maria si-a deschis portile. Cu dorinta de a oferi doar momente de calitate, dna Maria a reusit de la an la an, sa imbunatateasca locul sau de suflet, astfel incat multi oaspeti i-au devenit prieteni si revin constant, doar ca sa se bucure de momente deosebite aici si de zambetul sau cald.

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: pagina de facebook Casa Maria