Casa Pelerinului de pe Domeniul Dragasi din Oltenia

 

Intinzandu-se pe aproximativ 65 de kilometri, de-a lungul Oltului, podgoria Dragasani este cea mai veche din zona Olteniei. Degustari de vinuri renumite, plimbari pe hectare intregi de vita de vie, tururi ale cramelor dar mai ales sejururi turistice, castiga tot mai mult teren in aceasta regiune.

O luam si noi la pas, iar astazi ne oprim pe Domeniul Dragasi, caci am gasit aici 7 hectare de vita de vie, o terasa umbroasa, un restaurant cu preparate locale, crama racoroasa si o casa de oaspeti in stil boieresc.

Casa Pelerinului

REZERVARI AICI

Cu totul, sunt 5 camere duble, amenajate in stil boieresc; luminoase, aerisite si curate, cu mireasma de lavanda, cu mobilier din fier forjat in combinatie cu lemn masiv; textile de calitate superioara. Fiecare camera cu baie proprie, prosoape si articole cosmetice.

REZERVARI AICI

La parter, un salon cu semineu si canapele elegante din piele. 

Cazarea include micul dejun bufet.  Insa puteti lua in calcul pachete atractive ce includ fie cazare si degustare de vinuri, fie cazare + degustare de vinuri + cina gourmet.  O adevarata delectare!

Ce este cu adevarat impresionant la aceasta casa de oaspeti, este privelistea! Vedere 360 de grade spre podgoriile dimprejur! Acest lucru te cucereste instantaneu! Cuplati cu ospitalitatea gazdelor, vinurile de soi si mancarea buna si vacanta va este asigurata! Lasam aici un link catre gazde, daca va bate-un gand de fuga prin Oltenia viticola. 

 Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: domeniul-dragasi.ro