CASA SAVRI, un hotel-boutique in inima fermecatoarei Sighisoara

 

CASA SAVRI este situata intr-o cladire-monument istoric din Sighisoara, o cladire ce dateaza inca din anul 1568 si ai carei primi proprietari au facut parte din breasla cizmarilor din Transilvania.

Cu minutiozitate si mare atentie restaurata, noii proprietari au pastrat amprenta secolului al XVI-lea, dar au reusit sa integreze armonios facilitati moderne: wi-fi, minibar in camere, TV cu ecran plat, aer conditionat, astfel incat sa gusti din atmosfera secolului apus dar sa beneficiezi si de tot confortul societatii moderne.

Camerele au mobilier din lemn masiv, unele obiecte fiind foarte vechi dar reconditionate in decurs de aproape 8 ani! Sunt foarte multe piese autentice, de o mare valoare si obiecte de artizanat din zona Transilvaniei.

CASA SAVRI este un boutique-hotel de 4 stele, situat la poalele cetatii medievale Sighisoara, chiar langa centrul istoric. Principala poarta de acces in oras - Turnul Ceasului, este la 300 metri departare iar Raul Tarnava Mare la un pas distanta.  

REZERVARI AICI

Sunt in total 7 camere, fiecare amenajata in stil aparte. Sunt spatioase si primitoare. Grija la detalii este in prim plan pentru proprietari.

Va dam un pont: camera Franceska dispune de un pat matrimonial iar cabina de dus se afla in apropierea patului…. creand astfel o atmosfera romantica.

REZERVARI AICI

Restaurantul asigura mic dejun si, la cerere, demipensiune. Dar ce zicem noi mic dejun?? …ospat in toata regula!!

REZERVARI AICI

In Crama din cadrul pensiunii se organizeaza frecvent degustari de vinuri, expozitii de pictura, seri de relaxare la biliard, carti, table si remi.

Terasa exterioara este foarte frumos amenajata si incapatoare, putand primi la un loc 30 de persoane.

REZERVARI AICI

La cerere si contra cost, proprietarii pot organiza tur ghidat cu tobosarul cetatii, drumetii cu bicicleta, inchirieri de costume medievale - in timpul festivalurilor, excursii de-o zi catre localitatile din zona: Saschiz, Viscri, Malancrav.

Biserica Fortificata din Saschiz este la 13 km distanta, Targu Mures la 40 de km, Statiunea Sovata la 69 km.

Va lasam sa va familiarizati cu locul si va spunem ca puteti rezerva aici 

Pe internet, CASA SAVRI este cotata cu Exceptional, cu un scor de 9,6 puncte!

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: casasavri.ro