Casa Smida Jazz

 

In Smida, un sat ce apartine de comuna Beliș din judetul Cluj, la aproximativ 70 de km distanta fata de orasul Cluj, am descoperit o cabana noua, spatioasa si moderna, un loc perfect pentru petrecut cateva zile departe de casa.

Casa Smida Jazz

REZERVARI AICI

O suprafata de 140 mp, 4 dormitoare duble twin, doua bai - cate una pe fiecare etaj, bucatarie si living, curte generoasa.

Capacitatea maxima este de 8 persoane.

La parter, living-ul are canapele confortabile, grupate in preajma semineului. In mica bucatarie vom gasi totul la indemana pentru a ne putea gospodari in voie – plita si ciptor, prajiotor de paine, expresor si cana fierbator, masina de spalat vase.

TV si acces la wi fi.  

Cabana este amplasata pe un platou, la o altitudine de 1200 m, cu natura jur-imprejur si priveliste spre munti. Curte imensa, terasa cu mobilier de gradina.

REZERVARI AICI

 
 

In vecinatate sunt ponei si caluti prietenosi, asadar ne putem bucura de prezenta lor. La fel si de vacutele care se aduna seara pe platoul montan, in vecinatate. Noi doar sa incercam sa ne relaxam si sa gustam din linistea si maretia naturii, alaturi de prieteni sau cei dragi.

REZERVARI AICI

Este o zona buna si pentru pescuit, ciclism, catarari.  In aproximativ 20 de km se ajunge la Padis, paradisul carstic al Romaniei. Lacul Beliș este in mai putin de 1 km departare iar Cascada Vălului Miresei din satul Rachitele, in maxim 15 km.

 

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!