CASA TASCHLER, un hotel-boutique din centrul Sighisoarei

 

Daca alegeti ca destinatie cetatea Sighisoara, va prezentam o  varianta de cazare incantatoare, un hotel-boutique amplasat intr-o cladire monument istoric inscris in patrimoniul mondial UNESCO. Suna pompos, dar casa este cu adevarata valoroasa; originile, atat cat au putut fi determinate, conduc undeva in anii 1670. Vorbim despre CASA TASCHLER

Haideti sa aruncam o privire si pe urma va dam cateva detalii.

Puteti citi si despre vizita noastra in acest loc, aici

REZERVARI AICI

Sunt in total 10 camere, avand denumiri inspirate din meseriile sașilor meșteșugari; fiecare camera este decorata in stil diferit - cu simboluri specifice acelor timpuri si picturi ce ilustreaza legende si obiceiuri.

REZERVARI AICI

Ca variante de cazare, sunt camere duble standard (25 mp) sau superioare (aprox 45 mp) si 3 apartamente. Camerele au dotari foarte bune si variate: TV cu ecran plat, baie proprie cu articole de toaleta gratuite, textile, papuci de casa si uscator de par; wi-fi gratuit, minibar, seif. Oaspetii sunt intampinati cu flori si fructe, ca semn de pretuire si prietenie. Exista dulapioare special amenajate cu expressor si cafea de toate felurile, ceaiuri, apa plata si minerala, prajiturele si bomboane. Toate gratuite si non stop la dispozitie!

Puteti citi despre experienta noastra la Taschler Haus, in acest articol

 

REZERVARI AICI

Apartamentele au o suprafata intre 45-56 mp si sunt compartimentate cu living spatios si spatiu de relaxare, 1 dormitor si baie.

REZERVARI AICI

Oriunde intorci privirea, poti descoperi simboluri din gospodariile sasesti traditionale: cufere, lada de depozitat cereale, o vanturatoare pentru separarea boabelor de resturile de spice, teasc pentru stors strugurii, masini de tocat etc. 

REZERVARI AICI

Oaspetii se pot bucura de petreceri in crama hotelului, pot degusta vinuri chiar in pivnita privata a proprietarilor; de asemenea, curtea interioara este foarte frumos amenajata si primitoare. Iar intr-o zona adiacenta receptiei, se pot savura dulciuri, ceai si cafea.

REZERVARI AICI

Mai amintim amplasarea deosebita a Casei Taschler, in inima cetatii, la doar 150 metri de Turnul cu Ceas. Pentru cei ce vin de foarte departe, cel mai apropiat aeroport este cel International din Sibiu, la 100 km distanta.

Sunt foarte multe lucruri de admirat si de vizitat in cetate, lasam aici un link catre o cunoscuta publicatie care a scris despre cateva secrete si detalii despre ce puteti vizita in Sighisoara.

Daca va place ce-ati vazut, puteti face rezervari aici

Puteti citi despre experienta noastra la Taschler Haus, in acest articol

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: taschlerhaus.com