Casa Trappold din Transilvania

 

Intr-un satuc aflat la 16 km de Sighisoara, aproape de Biserica fortificata si de Primarie, se afla o casa de oaspeti superba, calda si primitoare. Casa este construita in stil autentic transilvanean. Grinzi restaurate si lasate vederii, tocmai pentru a ne putea purta in vremurile de demult, mobilier rustic, din lemn masiv; décor stilizat si modernizat, pentru crearea unui confort cat mai mare; un restaurant incapator, ridicat pe locul fostului hambar, terasa si zona de gratar, ciubar din lemn in exterior. Gazde primitoare, mancare foarte buna. Toate astea ne determina sa trecem pe lista noastra de vacanta

Casa Trappold

Puteti citi despre vizita noastra in acest loc, aici

REZERVARI AICI

In prezent, sunt 3 dormitoare cu pat dublu matrimonial si baie individuala; 1 camera tripla si 1 camera cu 6 paturi, pentru grupuri sau familii numeroase; acestea doua au acces la o baie comuna.

REZERVARI AICI

Acces gratuit la wi-fi, TV cu ecran plat in fiecare camera, articole cosmetice in bai, facilitati de calcat, acces la o bucatarie cu loc de luat masa, plita, cuptor si aparat de cafea/ceai.

Puteti citi despre vizita noastra in acest loc, aici

REZERVARI AICI

In curte este amenajat un loc de joaca pentru copii, o terasa cu gratar, un ciubar in aer liber si sauna alaturi. 

REZERVARI AICI

In fiecare dimineata se pune la dispozitie, in pretul cazarii, un mic dejun bufet, indestulator si variat. Peste zi, puteti manca tot la restaurantul din incinta. Este incapator, frumos decorat, cu un semineu asezat central, cat sa creeze o atmosfera placuta pentru toti mesenii Si, surpriza, daca urci scarile catre podul deschis vederii, te poti relaxa intr-un colt special amenajat, parca pentru siesta: aici sunt amplasate fotolii si 4 paturi single.

REZERVARI AICI

Receptia este deschisa non stop iar gazdele pot organiza diverse activitati, la un cost suplimentar: ciclism, drumetii in imprejurimi, partide de pescuit, sedinte de calarie in afara locatiei, seri tematice.Daca aveti masina la dispozitie, puteti vizita salba de sate si biserici fortificate din intreaga zona, cetatea Sighisoara; puteti da o fuga chiar pana la Sibiu, aflat cam la 70 km departare; aici este si aeroport international, la fel si in Targu Mures (la 50 de km distanta)

Va lasam si un link, in cazul in cae doriti sa aflati detalii sau sa verificati disponibilitatea de cazare.

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: pagina de facebook Casa Trappold