Castelnor

 

In zona Paltinis - Vălari, la 4 km de partia de schi Oncesti, pe un platou montan superb, un hotel de 4 stele cu 28 de camere, centru spa si restaurant.

Suntem la Castelnor, un resort cocotat in varf de lume, parca.

Daca stai si te relaxezi in jacuzzi din exterior si privesti cerul, nu ai cum sa nu te simti privilegiat!

REZERVARI AICI

28 de camere in diferite variante: duble matrimoniale sau twin si suite. Bai proprii cu toate cele necesare; paturi confortabile extra large, cu lenjerii din bumbac moale, draperii bogate ce asigura dulceata somnului de dimineata sau intimitatea unui pui de somn furat la pranz, dupa schi.

TV, wi fi, minibar, seif pentru laptop. Unele camere au canapea extensibila, deci pot acomoda si familii cu copii.

REZERVARI AICI

Odata ajunsi la Castenor, avem cam totul la indemana, greu ne lasam dusi…in afara de cazul in care venim sa schiem zi-lumina. Asadar: restaurant cu bucatarie romaneasca dar si internationala; bar cu fotolii confortabile langa semineu si meniu de bauturi fine; crama intr-un ambient intim, cu vinuri premiate din gama internationala dar si din oferta romaneasca.  

REZERVARI AICI

Centrul spa este unul dintre motivele pentru care ne-am lasa creponati din cap pana-n picioare, intrand de zeci de ori in piscina interioara (sau in cea exterioara, vara), dupa care am da o fuga la sauna umeda, apoi iar o tura de piscina; dupa care hai sa incercam si sauna uscata, ca sa nu zic sa intram un pic si in cea cu cromoterapie…si tot asa! Da’ ce bine prind toate acestea dupa o zi de schiat, mai sa adormi acolo… 🙂

REZERVARI AICI

Cat priveste zona, Paltinisul este unul dintre cele mai cunoscute domenii schiabile din Romania: multe partii de  schi cu diverse grade de dificultate - Complexul Arena Platos, Partia Daneasa, Partia Oncesti, Partia Dealul Poplacii; tot in zona este Poiana Gaujoara unde, in luna mai, aveti ocazia sa admirati un covor imens de bujori de munte.

Langa Paltinis este Arka Park - cu trasee de escalada si tiroliana; iar in aproximativ 30 de km ajungeti la Sibiu…iar aici aveti o groaza de locuri minunate pe care le puteti vizita!

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: castelnor.ro