Căsuța cu Atelier

 

Va propunem o experienta, mai degraba decat un loc de cazare obisnuit. O casuta iesita din tipare, o imbinare intre activitati si relaxare, un spatiu creativ in care se pot dezvolta diverse proiecte si ateliere, imbinate musai cu distractie.

Căsuța cu Atelier

Punem cateva poze si va dam imediat si detalii.

REZERVARI AICI

 

Căsuța cu Atelier este pe drumul dintre Râșnov si Bran, judetul Brasov. Departe de trafic si galagie, pe un domeniu de 8.000 de mp!

Natura jur imprejur, ciubar si lac in apropiere – unde se si poate pescui, sezlonguri, terasa inedit amplasata deasupra unui iaz decorativ, loc de luat masa, spatiu de gratar si zona de bar; vatra de foc.

REZERVARI AICI

Mai tehnic vorbind, casuta din lemn si piatra are 2 dormitoare, zona de living cu canapele din piele, spatiu de studiu/atelier/activitati si chicineta open space. Este potrivita pentru aproximativ 6 adulti sau o familie cu 2-3 copii.

Wi fi gratuit, 2 biciclete oferite gratis pentru drumetii. Biblioteca, videoproiector, playstation, sistem audio profesional, jocuri, chitara, masina de cusut, chiar si un banc de lucru.

REZERVARI AICI

Domeniul este in afara retelei generale, insa nu exista probleme cu electricitatea sau apa. Casuta este cuplata la panouri solare, exista apa curenta si incalzire. Totul functioneaza perfect!

Terasa exterioara cu loc de luat masa dar si un spatiu atragator gen bar, langa zona de grill.

REZERVARI AICI

 

Pornim oricand cu drag la Casuta cu Atelier! Nu ca sa muncim, poate doar sa mesterim cu prietenii sau cu copiii, in timp ce ne distram si ne relaxam.

De aceea va spuneam la inceput ca este mai degraba o experienta decat un simplu loc de cazare. Este un concept bine gandit de gazda foarte atenta la cererile si dorintele celor ce ii calca pragul. Daca va vin idei, le puteti pune in practica aici! ?

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: pagina de facebook Căsuța cu atelier