Casuta cu cerdac din lanul de lavanda

 

Locul din imagini este autentic, se afla in Romania, chiar daca veti fi tentati sa credeti ca va prezentam o locatie din Provence. Am descoperit aceasta casuta in Comuna Brebi din jud Salaj, la mai putin de 40 de km de Cluj Napoca.

Este in mijlocul unui lan cu lavanda, pe drumul dintre Zalau si Cluj, foarte aproape de Castrul Roman de la Porolissum . De altfel, acesta a fost reabilitat si poate fi vizitat pe tot parcursul anului, oferind franturi de istorie autentica. Puteti afla detalii aici

Dar sa revenim la minunatia de casuta: CERDACUL CU LAVANDA

REZERVARI AICI

Este o casa veche de peste 100 de ani si poarta-n ea o poveste de viata despre credinta, vointa si speranta, toate adunate intr-o farama de om de-o putere interioara colosala - proprietara acestui loc de vis. Este doamna din poza, impreuna cu minunea ei de fetita. Personal veti fi intampinati de aceste 2 gazde vesele si primitoare si omeniti cu tot ce au mai bun in gospodarie.

REZERVARI AICI

Casuta se inchiriaza in intregime, doar pe parcursul weekend-urilor si pune la dispozitie 1 living cu semineu si canapea extensibila si 1 dormitor cu pat matrimonial, baie privata cu dus … si un cerdac autentic, unde puteti lenevi in serile lungi de vara.

REZERVARI AICI

Vi se pun la dispozitie toate cele necesare pentru a va simti confortabil: wi fi gratuit; televizor, bucatarie utilata, aparat pentru preparat ceai sau cafea, camera de bagaje. Optional, contra cost, se pot asigura servicii de transfer aeroport, servicii de babysitting sau livrare de alimente, activitati de caiac sau calarie in zona.

REZERVARI AICI

Cerdacul cu Lavanda se identifica total cu aceasta planta inmiresmata: denumire, amenajari si decoratiuni in ton, pozitionarea in mijlocul unui camp plin cu lanuri de lavanda sadite de proprietara locatiei.

REZERVARI AICI

In incinta este amenajat si un magazin de suveniruri, decoratiuni si produse cosmetice artizanale realizate de maini iscusite, cu lavanda culeasa de pe proprietate.

REZERVARI AICI

Va dam si cateva repere turistice, ca sa stiti pe unde va puteti plimba in zona, pe o raza de 50 de km: Castrul Roman de care aminteam la inceput, vestita Gradina Botanica din Jibou, Castelul Banffy Bonțida, Gradina Zmeilor din Salaj- unde fiecare stanca poarta o poveste; si nu in ultimul rand, orasul Cluj.

Va mai spunem ca aici puteti face rezervare pentru un weekend inmiresmat si plin de farmecul Provence.

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: pagina de facebook Cerdacul cu Lavanda