Casa Ido Sat Pestera – o superba cazare in Bran Moeciu

 

O cazare in Bran Moeciu perfecta pentru o familie mai numeroasa sau pentru un grup mai mic de prieteni care vor sa se gospodareasca singuri. Zona este recunoscuta pentru mancare traditionala dar si pentru produse locale delicioase: branzeturi, produse din carne, preparate dupa retetele bunicilor, dulceturi, zacusti...

Este vorba despre Casa Ido din Satul Pestera; cabana ofera o priveliste superba asupra masivului Bucegi si a muntilor Piatra Craiului.

Are 3 dormitoare, 2 bai, o bucatarie complet utilata si se inchiriaza integral.

Curtea are o terasa din lemn cu loc de servit masa, un foisor si gratar.

In plus, sunt foarte multe locuri de vizitat: pesteri in zona, Castelul Bran, Dino Parc, Brasovul si Poaina Brasov, Cetatea Rasnov...

Satul Pestera este unul dintre cele mai bune locuri pentru un sejur sau o vacanta: peisaje superbe, liniste - daca doar asta iti doresti, mancare buna si locuri de cazare in toate variantele.

REZERVARI AICI

Sa vorbim un pic despre designul interior

Bineinteles ca designul interior este deosebit - asa cum v-am obisnuit in selectiile noastre de pe yozi.ro. O cabana cu interioare luminoase si foarte curate! 

Baile au prosoape si uscator de par, televizoare in camere si wi-fi, paturile sunt king-size iar canapeaua din living este extensibila. Asta inseamna ca in aceasta casa de vacanta pot fi gazduite 6 +1 persoane.

Va spuneam ca bucataria este complet utilata: frigider, cuptor si plita, vesela, expresor...

REZERVARI AICI

Va spuneam ca bucataria este complet utilata: frigider, cuptor si plita, vesela, expresor...

REZERVARI AICI

O varianta de cazare in Bran Moeciu, frumoasa, curata, cu tot ce ai nevoie in ea

Casa Ido are avantajul ca nu este foarte mare. O familie cu copii se poate simti aici ca in rai. Si pentru o gasca mica de prieteni e superba. Trebuie doar sa stiti ca proprietarii nu sunt incantati de petreceri galagioase. Propunerea lor este o casa de vacanta la munte, frumoasa, curata, cu tot ce ai nevoie in ea; aici vii pentru liniste, aer curat, plimbari in natura si excursii in zona.

Iar noua ne plac maxim astfel de locuri, asa ca includem Casa Ido in lista noastra cu cele mai bune locuri de cazare din Romania.

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: casa-ido.business.site