Cerdac Cotesti, in judetul Vrancea

 

In judetul Vrancea, pe drumul european E85, la aproximativ 10 km de Focsani, o pensiune eleganta si confortabila, cu facilitatile de hotel:

Cerdac Cotesti

Poate fi o alegere potrivita daca sunteti cu treburi in zona dar vreti sa va cazati intr-un loc linistit, retras si frumos; sau daca sunteti in tranzit si vreti sa opriti o noapte sa va odihniti; sau puteti alege sa organizati aici intalniri de afaceri, evenimente deosebite in familie… veti gasi o atmosfera placuta, eleganta si mancare foarte buna.

REZERVARI AICI

Amplasata in mijlocul podgoriei Cotesti, cladirea este nou construita si s-a pus accent pe calitatea materialelor, pe detalii unicat, care sa dea o nota de eleganta si sa asigure confort fiecarui oaspete in parte.

Sunt mai multe variante de cazare la Cerdac Cotesti: 3 camere single, 10 duble - in varianta twin si matrimoniala si 2 apartamente.

Toate sunt izolate fonic si au bai proprii cu articole de toaleta gratuite, prosoape si uscator de par; apoi TV cu ecran plat, aer conditionat, acces gratuit la internet prin wireless, paza permanenta in intreaga locatie si sistem antiefractie, parcare generoasa.  

REZERVARI AICI

Micul dejun este inclus in pret.

Si daca tot am amintit de mancare, Cerdac Cotesti are restaurant cu bucate alese, cu un meniu bogat si variat, preparat sub indrumarea unui Chef specializat care duce spre excelenta fiecare preparat in parte.

De la ferestrele camerelor se vad frumoasele dealuri ale Vrancei si podgoria Cotesti. Este o atmosfera placuta pe care ti-o confera acest loc, de liniste si relaxare. Nu ocoliti Cerdacul, daca treceti pe aici!

Va lasam un link unde puteti verifica disponibilitatea:

Cerdac Cotesti

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: cerdac-cotesti.ro; pagina de facebook Cerdac Cotesti